Stijn Kuster
Stijn Kuster Rijk en Beroemd 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Massa is Kassa: Peter Gillis zet penthouse te koop en biedt jou een kijkje

Peter Gillis – bekend van zijn realityserie Massa is Kassa – verdient bakken met geld door op vakantieparken chalets te verhuren. Nu staat zijn eigen penthouse in Lommel te koop. Je moet er maar willen wonen, aan luxe in ieder geval geen gebrek.

In het hartje van het Belgische Lommel ligt een penthouse met een woonoppervlak van 205 vierkante meter. De woning is luxe en beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers.

Een kijkje in de penthouse van Peter Gillis

Vanuit de kelder met parkeerplek voor drie auto’s en een kelderberging pak je de lift naar de vijfde verdieping. Hier kom je vervolgens uit bij nummer 2, het penthouse van de Peter Gillis en zijn familie. Het is een verblijf met alles erop en eraan. Van een luxe parketvloer tot aan een groentevermaler en stoomoven, het zit er allemaal in.

(Afbeeldingen: Het Huiskantoor)

Eén van de twee badkamers is uitgerust met een jacuzzi en inloopdouche. De andere badkamer heeft een gewone douche. Beide beschikken over een toilet en dubbele wastafel.

Terras met jacuzzi

Als je doorloopt naar buiten tref je een 150 vierkante meter groot terras met heaters en een haard. Ook vind je – zoals je mag verwachten van Massa is Kassa-ster Peter Gillis – een jacuzzi, buitenkeuken en automatische sproei-installatie voor de planten en bomen. Zowel buiten als in het penthouse kun je genieten van muziek. Het Bose sound-systeem hangt verspreid over door de tuin en het huis.

(Afbeeldingen: Het Huiskantoor)

In de serie Massa is Kassa laat het gezin weten te zijn verhuisd voor de kinderen. Nicol, de vriendin van Peter Gillis, vond het te gevaarlijk om ze buiten bij het penthouse te laten spelen. Ze zaten dus vaak binnen voor de televisie. Niet dat die televisies makkelijk te ontwijken zijn, elke kamer heeft namelijk zijn eigen megascherm.

Massa is Kassa: dat wordt pingelen

Hoewel het misschien niet ideaal is voor een gezin met kinderen biedt het huis wel veel comfort en luxe. Zoals we vaker zien, kent dit wel zijn prijs. Voor 895.000 euro ben jij eigenaar van het penthouse, al weten we dat Peter Gillis altijd wel in is voor een potje pingelen. Durf jij de onderhandeling aan? Kijk dan hier om in contact te komen met de makelaar.

Appartement Gillis, Massa is Kassa
Het appartement vanaf de buitenkant. (Afbeelding: Hethuiskantoor)

Massa is Kassa: dit ‘bespaarde’ Peter Gillis op zijn wagenpark

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.