Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Disney+ 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

WandaVision-actrice bevestigt cameo à la The Mandalorian

WandaVision had even wat tijd nodig om op gang te komen, maar sinds vorige week is het spektakel dan eindelijk losgebarsten. Langzaam maar zeker begint het mysterie zich te ontrafelen. Toch is de lijst met vragen die we hebben enorm, en daar is er nu nog eentje bijgekomen. Actrice Elizabeth Olsen heeft namelijk onthuld dat er een epische cameo aan zit te komen.

Tegenover TVLine meldt de actrice die Wanda speelt dat er in de aankomende aflevering een cameo zit, en dat is geen kleintje. Zelf vergelijkt Elizabeth Olsen deze met het optreden van Luke Skywalker in The Mandalorian. De bekendste Jedi ooit verscheen in de laatste aflevering en wist Mando en Baby Yoda (Grogu) te redden. Vervolgens nam hij onze kleine groene vriend mee om te trainen.

Luke Skywalker-achtige cameo in WandaVision

Wie in de MCU is net zo groot als Luke Skywalker? Het is nogal een vergelijking die Elizabeth Olsen hier maakt. Helaas kan ze er verder niet veel over zeggen. Ze liet alleen weten enorm uit te kijken naar de grote onthulling. De meeste logische kandidaat is in ieder geval Docter Strange. We weten namelijk al dat Wanda een grote rol gaat spelen in zijn volgende film: Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Om dit mooi in elkaar over te laten lopen, is het dus logisch dat Doctor Strange zijn opwachting gaat maken in WandaVision. Eerder hintte ook Paul Bettany (de acteur die Vision speelt) naar deze cameo. In een interview liet hij weten enorme te hebben genoten om eindelijk te mogen samenwerken met een andere grote Marvel-acteur. Hoewel Doctor Strange en Vision al wel eens samen in een film zaten, speelden ze nog nooit samen in een scene.

Nog veel meer verrassingen

Deze mysterieuze cameo is overigens niet het enige waar we naar uit mogen kijken. Schrijver Jac Schaeffer onthulde namelijk dat er in de resterende vijf afleveringen van WandaVision nog veel meer flinke verrassingen zullen zitten. Hij roept fans zelfs om zich schrap te zetten, want er komt nog veel meer aan. Daar hebben we ook al bewijs van, want onlangs werd onderstaande mid-season trailer onthuld. Zoals je ziet gaat er dus nog een hoop gebeuren.

Disney+ krijgt mega groeispurt

Voor ons zijn alleen series als The Mandalorian en WandaVision al genoeg om een abonnement op Disney+ te nemen, maar we begrijpen dat dit voor jou misschien niet voldoende is. Gelukkig gaat daar binnenkort verandering in komen. Op 23 februari worden namelijk 315 series en films toegevoegd. Van How I Met Your Mother, Prison Break, 24 en Sons of Anarchy tot films als Alien, Braveheart, Deadpool (1 en 2) en de onvolprezen Planet of the Apes trilogie. Benieuwd wat er nog meer tussen zit? Klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.