Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 3 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo, nu weet Los Angeles ook wie Yolanthe Cabau is

Soms word je wakker en denk je: f*ck it, vandaag ga ik gewoon in bikini de straat op. Zouden wij ook doen als we Yolanthe Cabau waren en in Los Angeles vertoefden.

Yolanthe Cabau zullen we voor altijd op een voetstuk blijven plaatsen. In 2006 werd de actrice door FHM al uitgeroepen tot Meest Sexy Vrouw van Nederland. En in 2020 werd ze verkozen tot mooiste vrouw van deze eeuw. Deze fotoshoot volgde, waarvoor we slechts een diepe buiging kunnen maken.

Yolanthe Cabau in bikini de straat op

“Je hebt twee huizen: de aarde en je lichaam. Zorg er goed voor”, zegt het 35-jarige Nederlandse model op Instagram. De bijbehorende foto’s bewijzen nog maar eens dat zij het goede voorbeeld geeft. Swipe rustig door de beelden en bewonder.

Niet direct boos worden, Yolanthe Cabau is niet een of andere jetset-vakantie aan het vieren. De Nederlandse actrice is onlangs verhuisd naar naar Los Angeles. Daar leeft ze het goede leven, onder dat altijd aanwezige zonnetje.

De nieuwe engel van Los Angeles

Duidelijk: de City of Angels er een nieuwe engel bij. Eentje die het straatbeeld verrijkt in bikini. Yolanthe Cabau is daar sowieso lekker bezig. Zo heeft ze onlangs haar eigen beautymerk opgezet. Verder is ze veel aan het sporten en inspireert ze andere moeders met haar ‘killerbody’. Wesley Sneijder zal zich regelmatig nog wel eens achter zijn oren krabben.

Yolanthe Cabau eindigde afgelopen jaar op nummer 3 in de FHM 500. Daarmee was ze onder anderen Doutzen Kroes en Abbey Hoes de baas. De 35-jarige bikini-heldin moest alleen Romee Strijd (2) en Sylvana van IJsselmuiden (1) voor zich dulden. Bekijk in alle rust nog eens de volledige top 10 van 2020. De complete FHM 500 vind je hier.

🎃 Check ook deze top 13 Halloween celeb-outfits, met Yolanthe Cabau als winnaar!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.