Redactie
Redactie Human Interest 29 okt 2019

13 Halloween-outfits van BN’ers en celebs, met Yolanthe als winnaar

Halloween vindt jaarlijks op 31 oktober plaats, maar de meeste beroemdheden vierden het afgelopen weekend alvast. Onder Amerikaanse celebs en BN’ers is het de laatste jaren een trend om niet alleen enge, maar ook in sexy outfits gehuld. Het beste op een rij, met onze eigen Yolanthe Cabau als winnaar.

Kendall Jenner, Demi Lovato, Heidi Klum; een enorme rits celebs en BN’ers stapte afgelopen weekend in de tovertunnel. Sommigen maakten het bont, anderen vierden het in een wat treurigere setting thuis. Maar de outfits logen er niet om.

Yolanthe Cabau wint Halloween

Wesley Sneijder zat gisteren tijdens de klassieker naast Dirk Kuyt in de Kuip, terwijl zijn ex Yolanthe Cabau Halloween vierde in Star Wars-stijl. Hoe groot kan het contrast zijn? Wesley zal zich wel even achter de oren krabben als hij door de onderstaande foto’s scrolt.

Demi Lovato

De Amerikaanse singer-songwriter en actrice Demi Lovato had twee Halloween-feestjes en dus ook twee sexy outfits. Naar het ene feestje ging ze als een pop, naar het andere feestje als een clown.

Kendall Jenner

Kendall Jenner deed een throwback naar vorig jaar: “Last year’s Halloween ??”. We zijn coulant en rekenen deze goed. Dit jaar zullen er nog wel wat sexy outfits bijkomen van de Jenners en Kardashians, die het feestje traditioneel op 31 oktober vieren.

Heidi Klum

Heidi Klum, die bekendstaat om haar excentrieke Halloween-outfits, ging met blote hersenen naar het ene feestje en naar het andere feestje als… Ja, zeg het maar.

Bella Thorne

Voormalig Disney-ster Bella Thorne, die onlangs nog een award won voor deze pikante film , ging verkleed als disco queen uit de jaren 70.

70s disco queen on set ✅ I’m always working on Halloween ?

677k Likes, 1,833 Comments – BELLA (@bellathorne) on Instagram: “70s disco queen on set ✅ I’m always working on Halloween ?”

Renate Verbaan

De Halloween-outfits van Renate Verbaan (midden) en haar vriendinnen.

Camila Mendes

Actrice Camila Mendes had net als Yolanthe een blauwe pruik en schreef bij deze foto: “I’M SEXY RICKKK”, doelend op de serie Rick and Morty.

Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou

Kylie Jenner en Anastasia Karanikolaou vierden een Halloween-feestje met z’n tweeën in de outfits van Britney Spears en Madonna.

Halsey

Zangeres Halsey vierde Halloween 2019 als de doodenge Marilyn Manson in een latex pakje.

Lais Ribeiro

Het Braziliaanse topmodel Lais Ribeiro ging als de meest sexy Graaf Dracula die we ooit hebben gezien.

Paris Hilton

Ook Paris Hilton pakte twee outfits uit de kast voor twee Halloween-feestjes

Elizabeth Hurley

De Engelse actrice Elizabeth Hurley ging als Beatrix Kiddo uit Kill Bill.

Cindy Crawford

Dat Cindy Crawford al 53 jaar oud is, bewijst maar weer eens dat 50 het nieuwe 30 is.

Meer sexy outfits van celebs en BN’ers

Duidelijk: onder de BN’ers wint Yolanthe Halloween, onder de celebs Kendall Jenner. Meer zien? Check dan deze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
13 Halloween-outfits van BN’ers en celebs, met Yolanthe als winnaar
Sluiten