Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 11 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Yolanthe Cabau verkozen tot mooiste Nederlandse vrouw van deze eeuw

De FHM 500 bestaat 20 jaar, dus heeft het tijdschrift een speciale prijs bedacht: de All Time Favorite Award. En wie anders dan Yolanthe Cabau van Kasbergen kan die award winnen? Juist, niemand. Gisteren sprak ze haar dank uit met een foto die haar award nog maar eens onderstreept.

De inmiddels 35-jarige Yolanthe Cabau behoort volgens de Nederlandse man al sinds 2004 tot de mooiste vrouwen van Nederland. Maar de FHM 500 All Time Favorite Awards win je niet zomaar. De actrice en tv-presentatrice moest het voor deze oeuvre-award opnemen tegen onder anderen Katja Schuurman, Chantal Janzen, Ellemieke Vermolen, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko en Kim Feenstra. Ga er maar aan staan.

Yolanthe Cabau wint All Time Favorite Award

Vorige week werd door FHM bekend gemaakt dat Yolanthe Cabau de All Time Favorite Award op haar schoorsteenmantel mag zetten. “Ik vind het echt een heel groot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen. Voor mij is deze award niet een compliment van ‘Oh wat ben je perfect’, maar van het gegeven dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw.”

Yolanthe Cabau uitte gisteren haar dank voor de All Time Favorite Award in de FHM 500. Dat deed ze met de bovenstaande en weinig verhullende foto in visnetjurk. “Last week I received the FHM all time favorite award. What a huge compliment. Remember Beauty is a light in the heart”, aldus de ex van Wesley Sneijder.

Lingerie-shoot in FHM 500

In de nieuwe FHM 500, die je hier kunt bestellen, is Yolanthe Cabau te zien met een zinnenprikkelende lingerie-shoot. Een klein voorproefje zie je hieronder.

Yolanthe Cabau eindigde ‘slechts’ op plaats 3 in de FHM 500. Bekijk hier de beste foto’s van de winnaressen in de andere categorieën.

Check ook: Joy Beune volgt Jutta Leerdam op als mooiste sportvrouw van Nederland

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.