Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Het beste uit de FHM 500: Sylvana, Yolanthe, Katja en meer

Pandemie of niet, ook in 2020 ligt de FHM 500 weer gewoon in de winkel. Ieder jaar kiest de Nederlandse man (en vrouw natuurlijk) wie de mooiste vrouw van Nederland is. Daar komt een top 500 uit, met veel eigen fotografie. Dit jaar is het winnares Sylvana van IJsselmuiden, maar vooral ook Yolanthe Cabau die de show stelen.

Je weet inmiddels dat Sylvana van IJsselmuiden de grote winnares is en dat Joy Beune de titel mooiste sportvrouw van Nederland heeft afgepakt van Jutta Leerdam. We hebben de beste foto’s uit de FHM 500 van 2020 voor je op een rij gezet.

Sylvana van IJsselmuiden

Sylvana van IJsselmuiden kan voor de rest van haar leven op feestjes en partijtjes vertellen dat ze in een top 10 boven Romee Strijd, Doutzen Kroes, Katja Schuurman en Yolanthe Cabau is geëindigd. Dan doe je toch iets goed. Een paar foto’s uit de FHM 500-shoot van de grote winnares.

Yolanthe Cabau

Ook Yolanthe Cabau, nummer 3 in de top 10, is met een nieuwe lingerie-shoot te zien in de FHM 500. De beste foto’s zie je hieronder.

Katja Schuurman

Net als Yolanthe Cabau lijkt ook Katja Schuurman een abonnement te hebben op de top 10 in de FHM 500. In 2020 behoort ze volgens de Nederlandse man nog altijd tot de mooiste vrouwen van Nederland.

Sephora Noori

Nummer 69 in de FHM 500 is Sephora Noori, die afgelopen jaar ook al twee keer in Playboy te zien was.

Joy Beune

Joy Beune mag een jaar lang de titel mooiste sportvrouw van Nederland dragen. En terecht.

Yasmin Karssing

Yasmin Karssing, vooral bekend van Temptation Island, sleepte in de FHM 500 de titel Social Media Queen binnen. Bovendien eindigde ze in het algemeen klassement op de tiende plaats.

Leila Onome Aigbedion

De Nigeriaans-Nederlandse Leila Onome Aigbedion is veel meer dan alleen mooi. Ze is activiste, coach, model en zorgverlener. Lees en bekijk hier meer over haar.

Zoey Ivory

Voormalig Miss Nederland Zoey Ivory staat op een verdienstelijke negende plek.

Imke van den Akker

Volgens het tijdschrift zelf is een van de beste foto’s van de FHM 500 vin 2020 eentje met het Nederlandse model Imke van den Akker. En dan hebben ze het nog niet eens over de onderstaande.

Lois Josey van der Velden

Het ereplekje in de FHM 500, nummer vijfhonderd, is in 2020 voor Lois Josey van der Velden.

De winnaars van vorig jaar: Jessie Jazz Vuijk en Jutta Leerdam

Nummer 1 in de FHM 500 van vorig jaar was Jessie Jazz Vuijk. Jutta Leerdam werd toen als mooiste sportvrouw uitgeroepen. Nee, we hebben niet te klagen in Nederland.

De beste foto’s uit de FHM500

Hierboven zie je slechts een greep uit de de beste foto’s van de FHM 500 in 2020. Je krijgt het magazine bij aankoop van een TABAC-product naar keuze. Dat kan bij alle Etos en Kruidvat-vestigingen in Nederland, maar ook online via Wehkamp.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.