Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 8 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze celebs verdienen miljoenen op soft-erotisch platform OnlyFans

Het soft-erotische platform OnlyFans blijkt een goudmijn. Bella Thorne, Cardi B, Tyga en andere sterren verdienen er miljoenen met content die je alleen kunt zien tegen betaling.

OnlyFans is een zogeheten content subscription service. Fans betalen een bedrag om acteurs, muzikanten of andere mensen te volgen voor uiteenlopende content. Bella Thorne en Cardi B zijn voorlopers op dit erotische platform. Waar Instagram van alles censureert, bepalen celebs hier helemaal zelf wat ze plaatsen. De hastag #freethenipple is dan ook overbodig. Fans kunnen de content volgen tegen een vast maandbedrag, die gebruikers zelf kunnen bepalen.

Celebs verdienen miljoenen op erotisch platform

De best verdienende celebrity op OnlyFans is overigens niet Bella Thorne of Cardi B, maar Blac Chyna. Per maand harkt ze naar schatting 15.418.259 Britse pond binnen met exclusieve content of het erotische platform. Omgerekend is dat bijna 17 miljoen euro. Rapper Tyga is de best scorende man. Bekijk de top 10 best betaalde celebs op OnlyFans in de onderstaande Instagram-post.

Alle celebs in de top 10 teasen hun content via Instagram. Onder de miljoenen volgers die ze allemaal hebben, blijken genoeg mensen te zitten die willen betalen voor foto’s en video’s die andere social media afkeuren.

Bella Thorne over OnlyFans

De voormalige Disney-ster Bella Thorne meldde zich eind augustus aan bij OnlyFans, waarna de site direct crashte. Ze was de eerste celebrity die op het platform 1 miljoen dollar in één dag verdiende en inmiddels heeft ze ook een soft-erotische film aangekondigd.

“OnlyFans is het eerste platform waar ik de controle heb over mijn eigen foto’s en video’s”, verklaart Bella Thorne. “Geen censuur, geen oordeel, geen pesterij. Hier kan ik mezelf zijn.” De website van het soft-erotische platform crashte nadat ze haar eerste serie bikini-foto’s deelde en haar bio wijzigde in ‘I’m your b*tch’. Sindsdien teast ze erop los via Instagram.

Geïnteresseerd in de soft-erotische content van Bella Thorne? Check hier haar OnlyFans-account, dat je nu met korting volgt voor 6 dollar per maand. “Get to know me more, I’m your girl”, aldus de actrice.

🎬 Lees ook: Bella Thorne in Netflix-trailer voor The Babysitter: Killer Queen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.