Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 27 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Bella Thorne werkt aan film als sekswerker na OnlyFans-succes

De buzz rond Bella Thorne is groot deze dagen. Sinds een week zit ze op het platform OnlyFans. Door het succes daarvan, werkt ze nu aan een film waarin ze een sekswerker speelt.

OnlyFans is een content subscription service waarbij gebruikers geld kunnen verdienen aan hun volgers en ‘fans’. Die moeten geld betalen om content te zien. Denk aan premium video’s en foto’s die meer bieden dan Instagram, maar ook aan directe interactie. Het platform is populair in de X-rated entertainmentindustrie, maar ook onder bijvoorbeeld fitnesscoaches, muzikanten, acteurs en influencers.

Bella Thorne als sekswerker in nieuwe film

Cardi B zat al even op OnlyFans, maar de 22-jarige actrice die beroemd werd als Disney-ster CeCe Jones is de eerste beroemdheid die het écht groot aanpakt. Ze vraagt 20 dollar per maand voor een abonnement op haar content en fans blijken in de rij te staan. In een week tijd verdiende ze 2 miljoen dollar en begin deze week pakte ze zelfs 1 miljoen dollar in één dag. Nu volgt een film, waarin ze te zien is als sekwerker. Dat verklaart de bio ‘I’m your b*tch’.

In Los Angeles Times onthulde Bella Thorne dat het geld van OnlyFans wordt besteed aan een nieuwe film. “In de film wil ik onderzoeken hoe het is een sekswerker te zijn op internet en wat de impact daarvan is”, zegt Bella Thorne. “Wat doet een platform als OnlyFans met zijn gebruikers. Hoe ver kun je gaan?”

Van Disney tot Pornhub

De voormalige Disney-ster vertelt Los Angeles Times dat zelf van plan is te acteren in de film, die Sean Baker gaat regisseren. De ontwikkeling van de productie zit nog in de vroegste fase. Fans die niet kunnen wachten op de film, kunnen hun hart ophalen op Pornhub. Daarvoor regisseerde Bella Thorne onlangs een film. Lees en bekijk daarover meer in dit artikel.

🎬 Check ook: Erotische thriller 365 Days op weg om Netflix-records te breken

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.