Pim Jansen
Pim Jansen Life 21 aug 2020

Bella Thorne meldt zich aan bij OnlyFans en de site crasht direct

Bella Thorne heeft zich aangemeld bij het platform OnlyFans. Het gevolg: de X-rated site crashte direct.

OnlyFans is een content subscription service waarbij gebruikers geld kunnen verdienen aan hun volgers en ‘fans’. Die moeten namelijk geld betalen om content te zien. Denk aan premium video’s en foto’s die iets verder gaan dan de bikini-foto’s op Instagram. Het platform is populair in de pornografische industrie, maar ook onder bijvoorbeeld fitnesscoaches of muzikanten.

OnlyFans crasht na aanmelding Bella Thorne

Gisteren kondigde Bella Thorne via Instagram aan dat ze vanaf nu te zien is op OnlyFans. De voormalige Disney-ster vraagt 20 dollar per maand aan haar volgers en fans, die dan de volledige toegang hebben tot haar exclusieve content.

In Paper Magazine verklaart ze zich nader. “OnlyFans is het eerste platform waar ik de volle controle heb over mijn eigen foto’s en video’s”, aldus Bella Thorne. “Geen censuur, geen oordeel, geen online pesterij. Hier kan ik mezelf zijn.” De site van het platform crashte even nadat ze haar eerste serie bikini-foto’s deelde en haar bio wijzigde in ‘I’m your b*tch’.

SEX

Bella Thorne maakte haar debuut op Only Fans met een duidelijk statement: een ketting met de letters SEX om haar nek. Bekijk het account hier, al heb je er pas wat aan als je hebt betaald. Maar wees gerust, haar Instagram-account is een goede tweede.

Van Disney tot Pornhub

De 22-jarige Bella Thorne werd bekend door haar rol als de ambitieuze jonge danser CeCe Jones in de originele Disney Channel-serie Shake It Up. Inmiddels staat er een waslijst aan films achter haar naam. Het meest opvallende werk van het nieuwe OnlyFans-lid was deze Pornhub-film die ze maakte. Ze kreeg daarvoor zelfs een award.

Check ook: Disney-ster regisseert film voor Pornhub en de trailer is te bizar voor woorden

Reageer op artikel:
Bella Thorne meldt zich aan bij OnlyFans en de site crasht direct
Sluiten