Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 31 aug 2020

Bella Thorne in Netflix-trailer voor The Babysitter: Killer Queen

Netflix komt op tijd voor Halloween met een vervolg op The Babysitter. Maak kennis met The Babysitter: Killer Queen, met een grote rol voor OnlyFans-koningin Bella Thorne.

Bella Thorne zette de afgelopen weken het internet op zijn kop met haar debuut op Insta-killer OnlyFans. Daar bewees ze in één dag dat fans er wel degelijk geld voor over hebben om hun favoriete beroemdheden te volgen. Ze verbrak namelijk alle records door binnen 24 uur 1 miljoen dollar met de dienst te verdienen. Kassa!

The Babysitter: Killer Queen

En dat zonder naakt te gaan, in tegenstelling tot veel andere sterren die bijverdienen op OnlyFans. Later lichtte Thorne tevens toe dat haar stunt de basis is voor een nieuwe film. Hier lees je daar meer over.

Je zou echter bijna vergeten dat de voormalig Disney-ster ook nog zelf in films speelt. Op 10 september is ze op Netflix te zien in The Babysitter: Killer Queen, een sequel op The Babysitter uit 2017. Heerlijk Halloween-materiaal dus.

Netflix dropt trailer

Toen was de regie in handen van Joseph “McG” McGinty Nichol  (Charlies Angels). Hij keert terug voor dit vervolg, evenals de cast van het origineel, waaronder Judah Lewis, Hana Mae Lee, Robbie Amell, Andrew Bachelor, Emily Alyn Lind en uiteraard Bella Thorne. Een eerste trailer belooft veel goeds!

Twee jaar na het verslaan van een satanische sekte onder leiding van zijn babysitter Bee, wordt Cole nog steeds achtervolgd door de gruwelijke gebeurtenissen van die nacht. Iedereen in zijn leven denkt dat hij gek is geworden sinds Bee en al haar vrienden zijn verdwenen, waardoor Cole’s verhaal moeilijk te geloven is.

Hij is nog steeds hopeloos verliefd op zijn beste vriend en buurvrouw Melanie – de enige die zijn verhaal gelooft – die hem overtuigt om het verleden te vergeten en naar een feestje te komen dat in een nabijgelegen meer wordt gevierd. Maar wanneer oude vijanden onverwachts terugkeren, zal Cole opnieuw de krachten van het kwaad te slim af moeten zijn en de nacht moeten overleven.

Releasedatum

De eerste trailer levert precies waar fans op hopen. Een heerlijke achtbaanrit voor Halloween, zonder al te veel na te moeten denken. Geen Oscar-materiaal, maar een ding is duidelijk: 10 september kun je in je agenda alvast blokkeren. Je hebt dus nog iets meer dan een week om het eerste deel te checken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bella Thorne in Netflix-trailer voor The Babysitter: Killer Queen
Sluiten