Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 14 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

#BoobsOutForCardi trending na pikant ‘foutje’ Cardi B

Cardi B heeft per ongeluk een naaktfoto gedeeld, waarvoor ze haar excuses heeft aangeboden. Een positief bijeffect is de hashtag #BoobsOutForCardi, die lange tijd trending was op Twitter.

Social media doet rare dingen met mensen en de mensheid in het algemeen. Polarisatie in de maatschappij, schermverslaving, een verwrongen beeld van de realiteit; allemaal voor een groot deel toe te schrijven aan social media. Aan het andere kant van het spectrum delen vrouwen nu massaal foto’s van hun borsten met de hashtag #BoobsOutForCardi. Hebben we het nog niet eens over de blootfoto die Gwyneth Paltrow vorige week deelde.

Cardi B deelt per ongeluk naaktfoto

Iedereen die de videoclip WAP heeft gezien, weet hoe Cardi B in de wedstrijd staat. Maar de naaktfoto die ze tijdens haar verjaardag deelde via Instagram Stories was niet bewust. Echt niet. Nee, serieus, dat zou ze nooit doen. Op Twitter bood ze haar excuses aan middels een voice-memo.

Het ging om een selfie, waarop te zien is dat Cardi B naakt op de bank ligt na een niet bepaald coronaproof verjaardagsfeestje. Vrijwel direct na de plaatsing verwijderde ze de naaktfoto. “Lord, why the f**k you have to make me so f**king stupid“, zegt Cardi B in de voice-memo. “I did not post no story about me suing nobody… nobody to be sued for it”, legt ze uit. “It was my f**k-up, s**t happens.” Goed, dat behoeft geen vertaling.

#BoobsOutForCardi

De een walgt van de naaktfoto op Instagram Stories, maar veel vrouwen staan ook massaal achter Cardi B. Onder het motto ‘een foutje moet kunnen’ delen ze nu massaal topless foto’s met de hashtag #BoobsOutForCardi, die trending was op Twitter. Zoals gezegd: social media doet rare dingen met mensen.

Voor de ongecensureerde foto’s moet je toch echt zelf even een kijkje nemen op ‘s werelds grootste poel des verderfs, Twitter genaamd.

☀️ Check ook: Topless zonnen niet meer van deze tijd? Rita Ora bewijst het tegendeel

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.