Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Heidi Klum samen met dochter Leni in fotoshoot Intimissimi

Zo moeder, zo dochter, blijkt maar meer eens. Heidi Klum (49) poseert met haar dochter Leni (18) voor een shoot in de lingerie van Intimissimi.

Leni Klum is een naam die je straks meer gaat horen dan die van haar moeder. De dochter van het Duitse topmodel en de Italiaanse zakenman Flavio Briatore – vooral bekend van de Formule 1 – is hard aan de weg aan het timmeren als model.

Heidi Klum en dochter voor Intimissimi

De lingerie-shoot voor Intimissimi is niet de eerste opdracht die moeder en dochter samen deden. Zo waren Heidi Klum en haar dochter Leni twee jaar geleden al samen te zien in een fashion-shoot voor Vogue Germany. Inmiddels is dochterlief volwassen, dus is de tijd rijp voor dit soort fotoshoots.

Het is hoe dan ook een zeldzaamheid dat een moeder en dochter samen poseren in een shoot als deze. Dat doen ze overigens met een krachtige boodschap. “Samen met Intimissimi vieren we vrouwen. We vieren de liefde en steun tussen een moeder en haar dochter. We vieren hoe zelfverzekerd, mooi en gelukkig lingerie jou kan laten voelen”, zegt Heidi Klum over de fotoshoot voor Intimissimi.

Maak kennis met Leni Klum

De dochter van Heidi Klum gaat al eventjes mee als model, een beroep dat haar met de paplepel is ingegoten. Zo was Leni al te zien in bladen als USA Today, Corriere della Sera, Daily Mirror, Closer en Women’s Wear Daily. Daarnaast sierde ze de cover van de Duitse Glamour. Ook liep ze al op verschillende grote catwalks, waaronder die van de Berlin Digital Fashion Week. Maak verder kennis met deze dame via Instagram.

Dat model worden iets is dat blijkbaar in je DNA zit, laten ook de zusjes Moss zien. Al moet gezegd worden dat Lottie het iets anders aanpakt dan haar oudere zus Kate.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.