Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 18 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met het zusje van Kate Moss (23) die het lot tart op Instagram

Jawel, supermodel Kate Moss heeft een zusje. Al heel lang hoor. Ze is 23 jaar, heet Lottie Moss en is net als haar grote zus model. Deze week ging ze letterlijk met de billen bloot op Instagram. Chapeau.

Wat je als Manners-lezer al van Lottie Moss wist, is dat ze net als deze celebs een tatoeage op haar bil heeft. Maar dat geheel terzijde. Hierbij stellen we je voor aan het zusje van Kate Moss.

Lottie Moss, het zusje van Kate Moss

Kate Moss is 47 jaar oud en heeft er al een compleet leven als supermodel op zitten, al wordt ze nog steeds gevraagd door de grote merken. In die periode had ze een relatie met onder anderen Pete Doherty, bekend als frontman van The Libertines en Babyshambles. Kort gezegd: genoeg leven in de brouwerij. Voor haar 24 jaar jongere zusje Lottie Moss begint het allemaal nog maar net. Ze breekt op dit moment door als model en is onder meer het gezicht van Bulgari. En deze week brak ze, met de billen bloot, Instagram, waar ze zich sowieso zonder gêne laat zien. Wij zijn fan.

Lottie Moss stopte op 18-jarige leeftijd met haar universitaire opleiding om de wereld over te reizen en een portfolio op te bouwen. Ze deed campagnes voor onder meer Calvin Klein, Bulgari en Red Valentino en is regelmatig te zien in de grote bladen. Die moet je allemaal nog maar eens op je dooie gemakje doorbladeren.

Model en Instagram-heldin

Uiteraard zit het zusje van Kate Moss ook op Instagram. Bekijk de compilatie van haar stijlvolle foto’s. En als we toch de vergelijking moeten maken met haar grote zus: Lottie Moss is minder model en meer vrouw. Dat kan ze beschouwen als compliment.

Volg Lottie Moss op Instagram. Wat betreft het aantal volgers (335K) zal ze haar zus Kate Moss (meer dan 1 miljoen) voorlopig voor zich moeten dulden. Maar dat zal niet heel lang meer duren, schatten we zo in.

Check ook: Pas op, tweelingzusjes Mathilde en Pauline zorgen voor oververhitting

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.