Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 14 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Tatoeages op billen stijlvol? Deze 10 beroemdheden vinden van wel

Als je het hebt over tattoo’s op billen zijn mannen in te delen in twee groepen. De ene helft vindt dat je van billen af moet blijven als tatoeerder, de andere helft vindt een een tatoeage op het zitvlak juist stijlvol. Het is in ieder geval een trend onder celebrities.

Scrol helemaal naar beneden voor de poll om je mening te geven.

Dat celebs volgeplakt zitten met tatoeages is natuurlijk geen nieuws. Tattoo’s op billen is wel een trend van de laatste jaren. Of beter gezegd: door social media is de trend nu eindelijk zichtbaar. Want een zogeheten ‘butt tattoo’ zet je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je volgers. Veel dames kiezen voor een subtiel lijntje of kleine tekst, een enkeling kist voor de volle lading inkt. Stijlvol? Oordeel zelf.

1. Lea Michelle

Finn staat te lezen op de billen van Lea Michelle. Dit is de naam van het karakter dat haar overleden verloofde Cory Monteith speelde in Glee.

2. Kylie Jenner

In een lijstje over billen zul je altijd Kylie Jenner tegenkomen. Ook zij heeft een subtiele tattoo op haar achterwerk. Aanvankelijk stond er alleen sa-nə-tē, de fonetische spelling van ‘Sanity’ (wat geestelijke gezondheid of gezond verstand betekent). Deze is gezet door tatoeerder Bang Bang. Later heeft ze er in dezelfde stijl ‘Before’ voor laten zette door tatoeerder Rafael Valdez.

3. Rihanna

Rihanna heeft verschillende herkenbare tatoeages, een daarvan is een Tibetaanse tekst op haar billen. ‘Minnaar’, betekent het.

4. De billen van Lottie Moss zijn niet voor jou

Lottie Moss is het 21-jarige zusje van Kate Moss die niet geheel verrassend hard aan de weg timmert als model. ‘Not yours’ is de boodschap van haar tatoeage. Daar mag je zelf een interpretatie aan geven.

5. Bella Thorne

De tattoo van Bella Thorne, de voormalige Disney ster die onlangs een prijs won voor deze pikante film, is misschien nog wel het meest aanlokkelijk. ‘Bite Me’, is te lezen op haar billen.

6. Chantel Jeffries

Chantel Jeffries is een Amerikaans DJ. Er staat subtiel ‘Noir’ op haar billen geschreven, het Franse woord voor zwart. Maar het betekent meer. “Noir: black, dark, dreary, mysterious, raven”, schreef ze op Instagram.

7. Alexis Skyy

Duidelijker zichtbaars zijn de tatoeages van Alexis Skyy. Het model en de televisiepersoonlijkheid uit de Verenigde Staten heeft in totaal 26 tatoeages, waaronder een vlinder en bloemen op haar billen. Driemaal raden waar ze zit op de onderstaande foto.

8. Halsey

Halsey is de artiestennaam van de Amerikaanse zangeres Ashley Nicolette Frangipane. ‘Hopeless’ mag je ook zelf interpreteren.

9. Cardi B

Iets minder subtiel is de ‘butt tattoo’ van Cardi B, die naast Jennifer Lopez is te zien als stripdanseres in de veelbelovende film Hustlers. Smaken verschillen, maar ook hiervoor is een groot publiek.

10. Cheryl Cole

De bekendste getatoeëerde billen zijn van Cheryl Cole, de Britse zangeres die met Girls Aloud Popstars: The Rivals won in 2013. Tatoeerder Nikko Hurtado was 15 uren lang bezig met de tatoeage. Oordeel zelf.

Poll: zijn tattoo’s op billen sexy?

Het is natuurlijk afhankelijk van welke vrouw en wat voor billen, maar we vragen om een ja of nee.

Check ook: Dit zijn de beste tatoeëerders die je in Nederland gaat vinden

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.