Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Nike strooit met herfstkorting: 5 premium sneakers in de sale

Onlangs strooide Nike al met eindeseizoenskorting, nu is er weer een aantal nieuwe sneakers in de sale gegooid. Laten we het herfstkorting noemen. We selecteren vijf paar sneakers die je nu met fikse korting koopt.

Daarbij letten we niet alleen op stijl, maar ook op het aantal beschikbare maten. Zo hoef jij zelf minder te speuren.

Nike-sneakers met korting in de sale

Dit is onze top 5, maar er zijn nog veel meer sneakers en andere kledingitems in de sale te vinden, voor zowel dames als heren. Bekijk hier het volledige overzicht.

1. Nike Waffle Trainer 2

nike waffle trainer 2, sneakers, sale, korting, herfstkorting

Classics die altijd classics blijven. Op deze zwarte editie van de Nike Waffle Trainer 2 krijg je 20% korting. Je betaalt nu 71,79 euro.

2. Nike Air Max Genome

air-max-genome-herenschoenen-tctHCm

Ook een paar Nike Air Max-sneakers in deze lijst, en wel de Genome. Je krijgt 44% korting en betaalt nu in plaats van 169,99 euro nog maar 118,97 euro.

3. Nike Waffle One

nike waffle one, sneakers in de sale, korting, herfst, herfstkorting

Vroeger droeg je geen witte sneakers in de herfst of winter. Punt. Tegenwoordig maakt dat allemaal niet zoveel meer uit. Waarom zou je op een zonnige dag niet gewoon licht gekleurde schoenen dragen. Zoals deze prettige colorway van de Nike Waffle One. In de sale afgeprijsd van 109,99 euro naar 65,97 euro.

4. Jordan Air 200E

nike sneakers met sale, korting
air jordan sale

Ook een paar comfortabele Jordan Airs, verkrijgbaar met 50% korting in twee kleurcombinaties. Je betaalt in de sale nog maar 67,47 euro voor deze sneakers.

5. Nike Court Vision Mid Next Nature

Nike Court Vision Mid Next Nature, sneakers, sale
Nike Court Vision Mid Next Nature

Een beetje Air Jordan, een beetje Air Force 1, maar dan betaalbaar. En ook nog met 44% korting. Je betaalt in de sale 46,97 euro voor deze sneakers.

Heb je niet zoveel met korting, en wil je gewoon het nieuwste van het nieuwste op het gebied van sneakers. Check dan ons artikel met stijlvolle nieuwe stappers voor het najaar van 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.