Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 14 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Narcos: Mexico verklapt releasedatum seizoen 3 in nieuwe trailer

Netflix heeft met een nieuwe trailer onthuld dat Narcos: Mexico seizoen 3 eerder naar de streamingdienst komt dan verwacht. Helaas is er ook slecht nieuws.

Het is alweer zes jaar geleden dat het Narcos-avontuur begon op Netflix. Ondertussen zijn we vijf seizoenen verder, als je de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico meetelt.

Narcos: Mexico seizoen 3

Die serie is onlosmakelijk verbonden met de originele Original, en werd aanvankelijk zelfs gewoon als het vierde seizoen aangekondigd. Nu is het alweer tijd voor seizoen 3 van Narcos: Mexico.

Of althans, op 5 november. Dat heeft Netflix bekendgemaakt middels een gloednieuwe trailer. Het derde seizoen werd al in oktober 2020 aangekondigd, maar verder nieuws bleef uit. Tot nu dus.

Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde komt eindelijk naar Netflix

Netflix heeft slecht nieuws

5 november is een stuk sneller dan menig fan had verwacht, dus dat is goed nieuws. Helaas komt daar ook meteen nog meer nieuws bovenop. Helaas ja. Want het derde seizoen van Narcos: Mexico wordt ook meteen het laatste. De trailer zet er een punt achter: “Prepare for the final blow.

Liefhebbers weten al dat Diego Luna niet terug zal keren voor het derde seizoen. De rest van de cast is wel gewoon weer terug, waaronder José María Yazpik (Amado Carrillo Fuentes), Scoot McNairy (Walt Breslin) en Mayra Hermosillo (Enedina Arellano Félix).

Het derde seizoen van Narcos: Mexico gaat zich afspelen in de jaren negentig, en focust met name op de desastreuze gevolgen van de arrestatie van één van de hoofdrolspelers van de eerste twee seizoenen. Meer zullen we niet spoilen.

Narcos: Nederland?

De toon wordt in ieder geval direct weer gezet, met meer actie, intrige en die heerlijke direct herkenbare setting. Met drie seizoenen is Mexico net zo lang als de serie waar het allemaal mee begon, Narcos.

Netflix is naarstig op zoek naar grote franchise, dus wie weet is Mexico nog niet het einde van dit drugsavontuur. Narcos: Japan, Narcos: Nederland, je kunt zo nog wel even doorgaan. Ja, we zien het wel voor ons!

Op naar 5 november. Vanaf dan zijn alle zes de afleveringen van Narcos: Mexico seizoen 3 meteen op Netflix te streamen.

De opvallendste rode loper-looks tijdens de MTV VMA’s 2021

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.