Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix verwent Formule 1-fans met knallende Drive to Survive trailer

Het Formule 1 seizoen van 2021 is de boeken ingegaan als één van de spannendste ooit. Tweeëntwintig races lang was het stuivertje wisselen tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Zowel op de baan, als daarnaast ging het er vaak heftig aan toe. Hoe heftig dat ook alweer was, gaan we dankzij Netflix herbeleven met het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive.

Vanaf 11 maart staat de meest spectaculaire terugblik op het afgelopen Formule 1 seizoen voor je klaar. Om alvast in de stemming te komen, heeft Netflix een trailer gedeeld. Hierin worden we getrakteerd op de mooiste en heftigste beelden van het 2021 seizoen. Van gewaagde inhaalacties tot enorme crashes.

Max Verstappen vs. Lewis Hamilton en meer

Zoals we inmiddels gewend zijn van Drive to Survive focust deze Netflix-docu zich niet alleen op wat er op de baan gebeurt. Ook krijgen we een kijkje achter de schermen. Hierin zal ongetwijfeld veel aandacht zijn voor de spanning tussen Verstappen en Hamilton, maar ook de verhalen van andere coureurs komen aan bod.

Wat ook opvalt in de Drive to Survive trailer is dat Max Verstappen niet bepaald op de voorgrond treedt. We zien hem uiteraard wel veelvuldig op de baan, maar nagenoeg niet voor de camera’s van Netflix. De regerend wereldkampioen heeft al eerder laten weten geen fan te zijn van de Netflix-serie. De Nederlander vindt dat het allemaal te sensationeel wordt neergezet. Zo worden er volgens hem rivaliteiten gecreëerd die er in het echt helemaal niet zijn.

Formula 1: Drive to Survive siezoen 4 op Netflix

Desalnietemin dat zal de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton uitgebreid aan bod komen. Ondanks dat we weten hoe deze afloopt, is het zeker de moeite waard om Drive to Survive te kijken. Deze Netflix-docu zit namelijk vol met nieuwe beelden die weer een andere kant laten zien van deze legendarische strijd.

Drive to Survive 4 op Netflix: 5 feiten over het veelbelovende seizoen

Formula 1: Drive to Survive is vanaf 11 maart te streamen op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.