Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 20 jul 2023
Leestijd: 1 minuut

Nederlandse e-bike met forse korting en het is geen VanMoof

Op zoek naar een betaalbare e-bike? Weet dat je op deze Nederlandse elektrische fiets nu forse korting krijgt. En wees gerust, het is geen VanMoof.

VanMoof is namelijk failliet verklaard. Grootste euvel was de klantenservice en het tekort aan eigen onderdelen, maar dat is wel heel kort door de bocht. Lees hier het uitgebreidere verhaal.

E-bike van Veloci met forse korting

Maar er is meer dan VanMoof dat uit Nederland komt. Zoals Veloci, al maakt dit bedrijf zijn fietsen voornamelijk in België. Volgens Kieskeurig is de gemiddelde e-bike van dit Nederlandse merk betaalbaar en tegelijkertijd van een hoogwaardige kwaliteit. “Dankzij het lichte en duurzame frame dat gemaakt is van aluminium, fietst de elektrische fiets verrassend licht en comfortabel. Betrouwbaar, betaalbaar en comfortabel”, aldus de vergelijkingswebsite.

Op dit moment krijg je via Groupdeal korting op showmodellen van de elektrische fiets Veloci Spirit, waarmee maximaal 50 kilometer is gefietst. Zo goed als nieuw dus, al zou je een gebruiksspoortje kunnen tegenkomen op de e-bike.

Specificaties en prijs van de elektrische fiets

De Veloci Spirit is in ieder geval een e-bike met goede prestaties. De 80Nm 250 Watt middenmotor van Bafang zorgt voor comfortabele trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. De slimme en afneembare accu heeft bij maximale belasting een actieradius van 60 kilometer en bij minimale belasting 120 kilometer.

e-bike, veloci spirit, nederlandse elektrische fiets, korting
(Afbeelding: Veloci)

Andere onderdelen van de Nederlandse lichtgewicht e-bike zijn een AXA Solid Plus beugelslot, Shimano-versnellingen, trapsensoren, AXA Ecoline ledlicht met automatische aan- uitfunctie en nog veel meer. In tegenstelling tot een elektrische fiets van VanMoof zijn de onderdelen universeel en te vervangen bij verschillende fietsenmakers. Je koopt de showmodellen van Veloci Spirit voor 1.449,99 euro, terwijl de nieuwprijs 2.399 euro is.

Het salaris bij VanMoof

Nog heel even terug naar VanMoof. Check het salaris van de directie en die ene klantenservicemedewerker vóór het faillissement.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.