Pim Jansen
Pim Jansen Voetbal 3 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de vriendin van Ajax-pitbull Lisandro Martinez

Bij Ajax is Lisandro Martinez uitgeggroeid tot een onmisbare kracht in het centrum van de verdediging. In het veld een Argentijnse pitbull, buiten de lijnen een zachtaardige jongeman. En dan is er nog zijn Muri Lopez Benitez. Zijn vriendin, steun en toeverlaat.

Bij voetballers uit Zuid-Amerika, en Argentinië in het bijzonder, let je toch altijd even op de latina’s die hen thuis opvangen. Dat behoeft verder geen uitleg. Zo maakte je onlangs kennis met Caro Calvagni, de vriendin van Ajax-verdediger Nicolas Tagliafico.

Muri Lopez Benitez, de vriendin Lisandro Martinez

Muri Lopez Benitez is de jeugdliefde van Lisandro Martinez. Ze volgde een talenstudie op de Escuela Normal Superior in haar geboortestad Gualeguay, maar verdient haar geld tegenwoordig als model. Haar hele leven woonde ze in Gualeguay, een kleine drie uur rijden vanaf Buenos Aires. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam, waar ze haar modellencarrière probeert voort te zetten. Ze gaat al sinds haar zestiende met Lisandro Martiínez en als we de foto’s bekijken, lijkt het erop dat het liefde voor het leven is. Maak kennis met Muri Lopez Benitez en heb nog heel even geduld tot carnaval.

https://www.instagram.com/p/Bq_DifeA7Kg/

Volg het Argentijnse model op Instagram.

Blijkbaar heeft Muri Lopez Benitez een goede invloed op Lisandro Martinez. Hij paste zich in razendsnel aan op het tempo in Amsterdam en je hoorde hem niet als hij op de bank zat. Inmiddels is hij zijn landgenoot Nicolas Tagliafico voorbij in de pikorde en heeft hij in tegenstelling tot zijn landgenoot een onomstreden basisplaats achterin. Hij brengt in ieder geval dezelfde Argentijnse passie. Ja, die vriendin van hem heeft een goede invloed. Bekijk ook dit interview, waarin hij vertelt over de populariteit van Ajax in Argentinië.

De spelersvrouwen van Ajax

Maak ook kennis met de vriendin van Edson Alvarez, David Neres en Nicolas Tagliafico.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.