Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gezondheid 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Uncharted-ster Mark Wahlberg verliest Father Stu-kilo’s in recordtijd

Hij staat om 02:30 naast zijn bed om heel vroeg in de ochtend te sporten. Mark Wahlberg is trots lid van de ‘3AM club’, zo zegt hij zelf. Het resultaat van dat vroege sporten? In no-time zijn zijn Father Stu-kilo’s weer verdwenen.

De acteur is bekend van onder andere Ted, Shooter en Transformers , en hij mag op dit moment ook de films Uncharted en Father Stu op zijn reportoire vermelden. Voor de laatstgenoemde film kwam Wahlberg een tijd geleden 10 kilo aan in drie weken (!). Een bizarre prestatie die ook zeker in zijn fysiek terug te zien gaat zijn op het witte doek.

Mark Wahlberg komt aan voor Father Stu

De film Father Stu is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Father Stuart Long, die in 2014 overleed. Het verhaal gaat over een bokser die priester wordt, en met zijn reis van zelfvernietiging naar verlossing talloze mensen inspireert. In dit artikel van The Hollywood Reporter lees je meer over de film, waar ook Mel Gibson en Teresa Ruiz een rol in spelen.

Van al die extra kilo’s die Mark voor de opnames van de film moest aankomen, is op dit moment helemaal niets meer te zien. Wahlberg deelde een paar dagen geleden de onderstaande video op Instagram van zijn huidige shape, en het lijkt erop dat de acteur weer helemaal terug in vorm is.

Op welke manier hij de kilo’s er weer afgekregen heeft, deelt de acteur helaas niet. Wil je inspiratie halen uit het voedingsregime van een acteur, dan kan je beter afkijken bij dit regime van Will Smith of de afvaltips van Don Saladino, de personal trainer van onder andere Ryan Reynolds en Hugh Jackman.

Vroeg opstaan

Wahlberg deelde een aantal jaar geleden wel een kijkje in zijn bizarre dagelijkse schema, inclusief de tijden waarop hij eet. We schreven er eerder een artikel over dat je hier leest: Bizar! Check hier het indrukwekkende sportschema van Mark Wahlberg. Alvast een voorproefje: Mark staat op om 02:30 en eet zijn ontbijt om 03:15. Hij liever dan wij.

Je ziet Mark Wahlberg op dit moment schitteren op het witte doek in de film Uncharted. Father Stu wordt later dit jaar in de Nederlandse bioscopen verwacht.

8 bedrijven die Mark Wahlberg heeft naast zijn bijbaan als acteur

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.