Marlon Labrie
Marlon Labrie Gezondheid 13 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Bizar! Check hier het indrukwekkende sportschema van Mark Wahlberg

Het dagelijkse schema van Hollywood ster Mark Wahlberg is net even anders dan het schema van jou of van mij. Vooral zijn sportschema is behoorlijk indrukwekkend. Deze bestaat namelijk uit (heel) vroeg opstaan, veel sporten, veel eten en dan weer op tijd het bed in duiken. Het complete schema zie je hier!

De acteur bekend van onder andere: Ted, Shooter en Transformers moest voor zijn nieuwe rol in de film Mile 22, Die rond half augustus uitkwam, een flinke transformatie ondergaan. Maar het resultaat mocht er wezen.

Check hieronder het dagelijkse schema van Marky Mark!

Dagelijks schema Mark Wahlberg
Instagram

Mark’s schema

Mark verlaat iedere dag om 02:30 zijn bed om te bidden gevolgd door een stevig ontbijt om daarna de sportschool op te zoeken voor zijn eerste workout die om 03:40 begint.

Na de eerste workout is het tijd voor een post workout maaltijd, daarna een verfrissende douche en dan vervolgd hij zijn dag om 07:30 met een potje golf met om 08:00 een snack. Na die snack geeft hij zijn lichaam rust door middel van een cryo chamber recovery. Vervolgens neemt hij weer een snack en pakt hij wat tijd voor werk of familie en vrienden.

Om 13:00 een lunch gevolgd door meetings of werk gerelateerde zaken. Daarna is er zelfs tijd om de kids op te pikken van school. Na die verplichting een snack met daarop volgend om 16:00 de tweede workout van de dag. Na de workout een korte douche en vervolgens zijn laatste maaltijd met tijd voor familie. Om 19:30 zoekt Mark zijn bed weer op om tot rust te komen. De volgende dag gaat de wekker “gewoon” weer om 02:30 en begint het hele schema opnieuw. Prima te doen toch?

De maaltijden van Mark Wahlberg

Voor een sporter die flink spieren aan het opbouwen is, zijn maaltijden enorm belangrijk. Het helpt je lichaam te groeien en te herstellen na een workout. Hieronder het lijstje met maaltijden die Mark Wahlberg iedere dag verorberd.

– Ontbijt: havermout, pindakaas met blauwe bessen en eieren
– Post workout meal: proteïne shake, drie kalkoenburgers en vijf stukken zoete aardappel. Lekker ontbijt voor 05:30……
– Snack 1: tien kalkoen gehaktballen
– Snack 2: een gegrilde kipsalade met twee hardgekookte eieren, olijven, avocado, tomaat, komkommer en sla
– Lunch: een lekkere lunch die bestaat uit een New York steak met groene paprika
– Snack 3: gegrilde kip met paksoi
– Avondeten: een mooi stuk witvis met verschillende groenten

Een flinke lijst om het even makkelijk te zeggen, maar dat is natuurlijk nodig om je lichaam te onderhouden tijdens zo’n schema. Meer over voedingsschema’s vind je hier.

Het is best een uitdaging om dit na te doen! Mark Wahlberg challenge in aankomst? Hieronder nog een video waarin je Marky Mark ziet strijden in de gym. Best wel een baas eigenlijk.

Mark Wahlberg Transformation for ‘Mile 22’ Movie | Muscle Madness

Mark Wahlberg workout part 1 https://youtu.be/eWx5wNa9y-E SUBSCRIBE FOR MORE MUSCLES! ► https://goo.gl/VqV9QR ★ LET’S CONNECT! — https://www.facebook.com/musclemadnesspro/ — https://www.instagram.com/musclemadnesspro/ — https://twitter.com/madness_muscle Welcome to new channel https://www.youtube.com/channel/UCHCfXSBH4z9B1G0kZll_s5g PLAYLISTS▼ Most Popular Videos https://goo.gl/YhzHnc Latest Videos https://goo.gl/0MX2sD Welcome on site ► https://madnessmedia.net/ #TRAINING FROM GIRLS https://www.youtube.com/channel/UCxlPP4eKmVbL1fLsML-nOAQ #SPORT GEAR REVIEWS https://www.youtube.com/channel/UCE0NjjVydbDgbdnpH5SBu9w #musclemadness

Maxim.com

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.