Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Gadgets 16 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn stunt met veelzijdig fitnessapparaat met €200 korting

Voor je het weet is het zomer, en sta je plots shirtloos in de reflectie van een raam naar je eigen spekpens te kijken. Geen aantrekkelijk vooruitzicht, in ons geval althans. Gelukkig gooit Albert Heijn precies op het juiste moment een goedkope roeimachine in de aanbieding.

Weinig sportactiviteiten zijn zo efficiënt in het verbranden van calorieën als roeien. Per half uur roeien op normale snelheid verbrandt iemand van 90 kilo 294 calorieën (of 252 calorieën als je 75 kilo weegt), nog meer dan zwemmen (252 calorieën) of fietsen op een elektrische mountainbike (206 calorieën bij 21 kilometer per uur en normale trapondersteuning).

Om te roeien hoef je niet per se een of ander kanaal op te zoeken. Je kunt ook gewoon een roeimachine thuis voor de tv neerzetten. Albert Heijn heeft er deze week een in de aanbieding en ze plakken er zelfs 50 procent korting op.

Albert Heijn verkoopt roeimachine met 200 euro korting

In de folder van Albert Heijn komen we de Focus Fitness Row 2.4-roeitrainer tegen. Normaal kost deze 399 euro maar in de aanbieding bij Albert Heijn staat hij voor 199 euro. 

roeimachine albert heijn korting aanbieding
(Afbeelding: Albert Heijn)
roeimachine albert heijn korting aanbieding
(Afbeelding: Albert Heijn)

Alhoewel… Meer dan de helft korting, zou het echt of goochelt Albert Heijn met de cijfers? We nemen de proef op de som. Op Decathlon zien we de Focus Fitness Row 2.4 ook in de aanbieding staan, maar daar kost hij 329 euro. Op Bol geen korting, maar wel dezelfde prijs: 329 euro. Geen 200 euro korting dus, maar met een prijs van 199 euro wel 129 euro op de concurrenten. Toch een goede deal.

Roeimachine in de aanbieding: de specificaties

Deze roeimachine met korting heeft zestien weerstandsniveaus, van een rustige hersteltraining tot een intensieve cardio-sessie (en daar verbrand je per half uur zelfs 369 calorieën mee). Een ander groot voordeel van deze roeimachine is dat hij (in tegenstelling tot de meeste) niet klinkt alsof je kettingzaag aanzwengelt. Door een magnetisch weerstandssysteem is hij gewoon stil, net als op het water.

De Focus Fitness Row 2.4-roeitrainer bestel je nu met korting bij Albert Heijn, van 399 euro voor 199 euro. Op=op staat er op de website. Geen idee of dát dan weer echt is of een marketingtrucje, maar we melden het toch maar even. 

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.