Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gezondheid 14 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens het regime van Will Smith verlies je 9 kilo in 20 weken

Will Smith is een van de meest bekende en meest succesvolle acteurs van de afgelopen jaren. Maar vergis je niet: zelfs bekende acteurs hebben last van corona-kilo’s. Het volgende doel op zijn to do list, is dan ook afvallen en in shape komen.

Will Smith laat weten dat hij klaar is om voor “the best shape of his life” te strijden. Ja, zelfs beter dan zijn shape in iRobot. Om dit te bereiken, wil hij 20 pounds afvallen in 20 weken. Omgerekend is dat zo’n 9 kilo aan lichaamsgewicht.

Best Shape of My Life: afvallen met Will Smith

Will Smith gaat deze fitness journey op film vastleggen en als Youtube-documentaire online zetten. Deze week verscheen de eerste aflevering van Best Shape of My Life.

De afleveringen worden sneller online gezet dan een gemiddelde Netflix Original. De eerste aflevering verscheen dinsdag 9 november op YouTube. Op het moment van schrijven, vrijdag 12 november, staan er al vijf afleveringen van 20 minuten op je te wachten. Prima binge-materiaal.

De eerste aflevering begint met de bovenstaande foto van Will Smith, die eerder dit jaar viral ging. De acteur laat hier zijn ‘corona-kilo’s’ zien. Het is een foto waar hij allerminst trots op is, maar die wel motivatie bood om er beter uit te gaan zien. En nog belangrijker: om zich beter te voelen.

Niet alleen afvallen en een gespierd lichaam staan centraal. Will Smith zet namelijk ook de laatste hand aan zijn biografie. Om deze biografie te voltooien, neemt hij een diepe duik in zijn verleden en emoties. Hij deelt inzichten en geheimen die niemand nog van hem weet. Zo laat de acteur in de trailer van de serie bijvoorbeeld weten dat er een punt in zijn leven was dat hij aan zelfmoord dacht.

De docu-serie belooft geen standaard before-after verhaal te worden. Alle afleveringen van Best Shape of My Life achter elkaar kijken? Hier vind je de playlist van de serie. Hoeveel afleveringen er in totaal online komen, is nog niet bekend.

Afvallen in Hollywood

Will Smith is niet de enige acteur die moet afvallen, zij het om een andere reden dan veel andere acteurs. Check de extreme prestaties van Mark Wahlberg, Christian Bale en Chris Hemsworth.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.