10 kilo in 3 weken: Mark Wahlberg deelt voor- en nafoto’s voor nieuwe film

Terwijl veel mensen in deze periode bezig zijn met afvallen en trainen voor een zomerklaar lichaam, doet Mark Wahlberg nu het tegenovergestelde. Voor zijn rol in de aankomende film Father Stu kwam hij 10 kilo aan in 3 weken tijd, en dat is slechts het begin.

Dat acteurs en actrices soms krankzinnige prestaties moeten leveren wat betreft hun gewicht, werd al eens onderstreept door Christian Bale. Hij verloor voor zijn rol in The Machinist 30 kilo in 4 maanden tijd. Bij Mark Wahlberg gaat het dus de andere kant op.

Voor en na: Mark Wahlberg komt 10 kilo aan

De Amerikaanse acteur, rapper en tegenwoordig vooral ondernemer dankt chefkok Lawrence Duran voor het speciale dieet. Nee, het waren niet de kipnuggets en blikjes bier waar Mark Wahlberg over grapte tegenover Jimmy Kimmel. De hoofdrolspeler van Father Stu kreeg een verantwoord dieet voor de extra kilo’s. Heel simpel: meer calorie├źn naar binnen werken dan verbranden, en dat dan op een zo gezond mogelijke manier.

In de afgelopen 3 weken kwam Mark Wahlberg dus 10 kilo aan, al een hele prestatie op zich. Maar het aankomen zit er nog niet op. “Kenny is meer dan 50 pound kwijt, ik heb er 20 bij. En ik ga voor nog eens 20. Ja, het is voor een rol”, zegt de acteur in een andere Instagram-post. Daarin is te zien dat hij, ondanks zijn nieuwe buik, nog altijd zijn sixpack niet kwijt is.

De verhouding pound:kilogram is overigens niet exact 2:1. Mocht je het op de gram nauwkeurig willen weten, dan kun je het hier berekenen.

Bokser wordt priester in Father Stu

Mark Wahlberg volgt het extreme dieet voor zijn rol in Father Su, waarin hij een bokser speelt die priester wordt. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Father Stuart Long, die in 2014 overleed. In dit artikel van The Hollywood Reporter lees je meer over de film.

Reageer op artikel:
10 kilo in 3 weken: Mark Wahlberg deelt voor- en nafoto’s voor nieuwe film
Sluiten