Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 8 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Koffiedeal van de week: volautomatische Bosch met €340 korting

Lidl stunt met dikke korting op het volautomatisch koffiezetapparaat Serie 2 VeroCafe TIE20109 van Bosch. De adviesprijs lijkt ons wat hoog ingezet door de Duitse keten, maar elders vinden we deze koffiemachine niet goedkoper.

Hoe dan ook een goede deal dus, maar weet dat veel webshops misleidende kortingen hanteren. Altijd even een slag om de arm houden, dus. Volgens Lidl is de korting 340 euro, maar dit kan iets minder zijn.

Volautomatisch koffiezetapparaat Bosch Serie 2 VeroCafe

Hoe dan ook is het een volautomatisch koffiezetapparaat van een topmerk voor een aantrekkelijke prijs. Met de Serie 2 VeroCafe TIE20109 van Bosch maak je met één druk op de knop espresso, cappuccino of latte macchiato.

BOSCH Serie 2 VeroCafe TIE20109 koffiezetapparaat met korting bij Lidl
(Afbeelding: Bosch)

Het koffiezetapparaat dat nu met dikke korting bij Lidl te koop is, blinkt uit in gebruiksgemak. Geen ingewikkeld gedoe met een melkopschuimer, want dat gaat gewoon automatisch. Net als het reinigen en ontkalken, overigens. Niet voor niets krijgt de koffiemachine van Bosch zeer goede reviews.

Koffiemachine met 340 euro korting bij Lidl

Volgens Lidl ligt de adviesprijs van de Bosch Serie 2 VeroCafe TIE20109 op 719 euro en blijft er na de korting van 47% een verkoopprijs van 379 euro over. De adviesprijs kunnen we echter niet verifiëren. Op de website van Bosch vinden we wel een Serie 2 VeroCafe TIE20119 met een adviesprijs van 549 euro. Een echt verschil in beide apparaten kunnen we niet vinden, op wat kleurverschillen na.

BOSCH Serie 2 VeroCafe TIE20109 koffiezetapparaat met korting bij Lidl
(Afbeelding: Bosch)

Hoe dan ook is Lidl de goedkoopste aanbieder van dit apparaat. Check ook deze PHILIPS Series 800 EP0824/0, tevens een volautomatisch koffiezetapparaat met dikke korting.

Hoeveel koffie per dag?

Leuk en aardig zo’n koffiezetapparaat met korting bij Lidl, maar drink niet te enthousiast. Volgens onderzoek is er namelijk een maximaal aantal kopjes koffie per dag voor je gezondheid. Check ook deze gezonde alternatieven voor koffie, die je tevens een boost geven.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.