Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 24 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze skihelm en skibril winnen het qua prijs-kwaliteitsverhouding

De nieuwe folder van Lidl is uit, en traditiegetrouw bladeren we die door op zoek naar interessante deals voor onze lezers. Deze week staat de brochure in het teken van wintersport, met onder meer een skihelm en skibril.

Vorige week tipten we dit betaalbare alternatief voor een e-bike van VanMoof. Maar ga je liever nog makkelijker vooruit dan met trapondersteuning, glijdend van een berg bijvoorbeeld, dan zit je deze week goed bij Lidl.

Lidl-folder week 43 in teken van wintersport

Duidelijk, de folder van Lidl staat deze week in het teken van wintersport. Qua prijs-kwaliteitsverhouding ga je het niet beter vinden. Naast de skihelm en skibril lichten we nog een aantal items uit voor een betaalbare wintersport

Snowboard- en skihelm van Crivit

Lidl en Aldi verkopen al jaren wintersportartikelen, maar nu is er eindelijk ook eens gedacht aan stijl. Deze snowboard- en skihelm van huismerk Crivit heeft een prettige pasvorm en geen lomp design.

skihelm, lidl folder week 43, betaalbaar, goedkoop, skihelm
(Afbeelding: Crivit)

De helm heeft een schokbestendige ABS-buitenschaal en binnenschaal van EPS voor een goede demping. Ook zit er een bevestigingsclip voor je skibril op en zijn de oorkussens afneembaar. Van de 21 reviews zijn er dertien beoordelingen met 5 sterren en acht beoordelingen met 4 sterren. Voor 24,99 euro ben je spekkoper.

Skibril

Naast de skihelm van Crivit prijkt in de folder van week 43 een flitsende skibril, tevens te gebruiken voor het snowboarden. Voldoet aan NEN-EN 174:2001 voor de juiste oogbescherming en beschikt over filtercategorie S3. De binnenlens heeft een speciale laag, waardoor de bril minder snel beslaat.

skibril lidl folder week 43
(Afbeelding: Crivit)

Andere specificaties zijn 100% UV-bescherming in optische klasse 1, ventilatie-openingen voor optimale luchtcirculatie en volledig gespiegelde, getinte glazen voor een verhoogd contrast en helder zicht. Nu afgeprijsd bij Lidl van 12,99 naar 9,99 euro. Tot nu toe zijn er alleen reviews met 5 sterren.

Skibroek

Ook zo’n item waar je veel te veel geld aan uitgeeft, maar bij Lidl betaal je maar 19,99 euro voor een skibroek. Prima materiaal en absoluut een acceptabele pasvorm. Meer heb je niet nodig als je keurig op de pistes blijft.

skibroek lidl folder week 43
(Afbeelding: Crivit)

Meer items voor een betaalbare skivakantie

Naast de betaalbare skihelm, skibril en skibroek vind je in de Lidl-folder van week 43 nog meer items voor een betaalbare wintersport. Handschoenen voor 7,99 euro, ski-jassen voor 24,99 euro en zo kunnen we nog even doorgaan. Bekijk de volledige brochure hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.