Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 4 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met e-mountainbike van A-merk voor de helft van het geld

Mocht je te lui zijn om op een normale MTB te crossen, check dan deze e-mountainbike van Zündapp. Deze e-bike koop je op dit moment namelijk voor zo goed als de helft van het geld bij Lidl.

Nu VanMoof failliet is, moet je ergens anders je elektrische fiets kopen. Bovendien word je ook niet meer serieus genomen als je met een ganzengeluid als toeter de fietspaden terroriseert, maar dat mag geen reden zijn voor een andere e-bike. Hoe dan ook: bij Lidl kun je terecht voor budgetfietsen. Ditmaal eentje van een A-merk.

Betaalbare e-mountainbike van Zündapp

Het gaat on de Zündapp E-Mountainbike Z801 27,5 inch. De elektrische fiets heeft 21 Shimano-versnellingen en beschikt over een wielnaafmotor (250 W, 36 V, 35 Nm, 2,9 kg) die je tot 25 kilometer per uur trapondersteuning biedt. Dat is behoorlijk snel in de bossen, kunnen we je verzekeren.

e-mountainbike, e-bike, elektrische fiets, zündapp, lidl
(Afbeelding: Zündapp)

De e-bike die in de aanbieding is bij Lidl heeft een in het frame ingebouwde 418 Wh accu en USB-aansluiting met energie. Dankzij deze batterij heeft de e-mountainbike van Zündapp een actieradius van 30 tot 125 kilometer, afhankelijk van de rijstijl en omgevingsomstandigheden.

E-bike bij Lidl met 47 procent korting

Luie crossers kopen de e-mountainbike nu met 47 procent korting bij Lidl, zo goed als de helft van het geld dus. De adviesprijs is 2.999 euro, nu koop je de elektrische fiets van Zündapp voor 1.199 euro. De e-bike wordt binnen drie dagen geleverd. Bovendien krijg je tien jaar garantie op het frame en één jaar garantie op de accu. En nu maar hopen dat jouw MTB-vrienden niet zien of horen dat je geholpen wordt door een motortje in je frame. Check voor een gezellig weekendje weg deze prachtige MTB-trails in de Ardennen.

e-mountainbike, e-bike, elektrische fiets, zündapp, lidl, korting
(Afbeelding: Zündapp)

Check overigens ook de elektrische mountainbike bij Decathlon, voor 999 euro. Wil je het nog goedkoper, zoals een e-bike van AliExpress? Check dan eerst even deze fietstest of die het geld wel waard is.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.