Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 7 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze Smart TV’s van A-merken koop je nu met fikse korting

Haal de schilderijen en familiefoto’s maar alvast van de muur. Want deze Smart TV’s die bij Lidl met fikse korting in de aanbieding staan, zijn even gigantisch als betaalbaar.

Nu de keukenprins bediend is en Arnold Schwarzenegger de zwaarste klusjes heeft opgelost, kunnen we dankzij de discountketen eindelijk onze televisie omarmen. Al heb je daar wel de spanwijdte van een NBA-speler voor nodig.

Lidl speelt Sinterklaas met betaalbare Smart TV’s

Maar er zijn gelukkig voldoende formaten aanwezig die niet de hele woonkamer in beslag nemen. Van groot naar klein; met deze spotgoedkope Smart TV’s speelt Lidl momenteel voor Sinterklaas.

TELEFUNKEN 70″

Zeventig beestige inch, ofwel een schermdiagonaal van liefst 177 centimeter met een uitstekende resolutie van 3.840 x 2.160 pixels. Moeten er nog bioscopen zijn?

smart tv, betaalbaar, lidl, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

Kleine kanttekening; de huidige lage prijs bij Lidl maakt deel uit van een Single Day Deal die slechts voor een of enkele dagen geldig is. Wacht dus niet te lang om je slag te slaan of snel naar de kassa met de volgende betaalbare Smart TV op ons boodschappenlijstje.

Prijs: 599 euro (oorspronkelijk 1.339 euro)

TOSHIBA 65″

Want met 65 inch of een schermdiagonaal van 164 centimeter kun je ook al eens een lege muur kleurrijk opvullen.

smart tv, betaalbaar, lidl, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

Bovendien is de lage prijs van deze Toshiba Smart TV vastgesteld, aangezien er bij Lidl geen korting aan verbonden is. Altijd goedkoop, altijd blij!

Prijs: 549 euro

GRUNDIG 55″

En voor wie grootte er niet toe doet, maar de prijs wel, biedt Lidl deze Smart TV van Grundig aan met een schermdiagonaal van 139 centimeter.

smart tv, betaalbaar, lidl, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

Maar dankzij de UHD-resolutie van 3.840 x 2.160 pixels zal je ook met deze televisie geen enkel detail van je favoriete film missen. Behalve deze dan.

Prijs: 399 euro (oorspronkelijk 689 euro)

TELEFUNKEN 55″

Het kleinere maar daarom niet mindere broertje van het bovenstaande beest. Ook met de 55 inch van Telefunken kun je makkelijk van films en series genieten.

smart tv, betaalbaar, lidl, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

En in tegenstelling tot de 70 inch, maakt de Smart TV geen deel uit van een Single Day Deal, al staat er momenteel wel een korting op bij Lidl. Sinterklaas kan dus nog even in Spanje blijven.

Prijs: 379 euro (oorspronkelijk 699 euro)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.