Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Laatste kans op Netflix: deze 3 topfilms verdwijnen na deze week

Let ook in week 45 even goed op. Het is je laatste kans op deze goed beoordeelde films op Netflix, waaronder de heerlijke gangsterfilm American Gangster.

Ondanks de steeds grotere focus op eigen originele content koopt Netflix nog altijd films en series van andere partijen. Het is een komen en gaan van goede films en verborgen parels, waarvan de streamingdienst zelf geen duidelijk overzicht geeft.

Laatste kans: 3 topfilms verdwijnen na week 45

Op de homepage van de streamingdienst kun je niet zien welke films wanneer verdwijnen, tenzij je op de titel zelf klikt. Wij pikken de beste titels eruit, zodat jij die nog kunt zien voordat ze verdwijnen. Komende week is het de laatste kans op drie iconische films.

1. The Doors (1991)

Het boeiende verhaal van de legendarische band The Doors, en Jim Morrison in het bijzonder. De frontman wordt sterk neergezet door Hollywood Val Kilmer Val Kilmer en Meg Ryan is de perfecte Pamela Courson. De film komt uit 1991, wat het in onze ogen extra lekker maakt. Deze week is het je laatste kans op deze biopic.

The Doors is tot en met maandag 15 november te zien op Netflix.

2. American Gangster (2007)

De heerlijke gangsterfilm van Ridley Scott met Denzel Washington als heroïnebaas Frank Lucas en Russell Crowe als agent Richie Roberts. Om over de rest van de cast en awards maar te zwijgen.

American Gangster is tot en met maandag 15 november te zien op Netflix.

3. It Chapter Two (2019)

Om af te sluiten met een horrorfilm over de iconische clown Pennywise. Het verhaal is gebaseerd op dat uit de eerste helft van het gelijknamige boek van Stephen King uit 1986. Deze week is het je laatste kans op dit oorsprongsverhaal.

It Chapter Two is tot en met zondag 14 november te zien op Netflix.

In november op Netflix

Bekijk in dit artikel welke films en series en er in november bij zijn gekomen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.