Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Laatste kans op Netflix: psst, Lord of the Rings-fans, plan dit weekend niks

Terwijl Amazon Prime Video zich langzaam maar zeker klaarmaakt voor de aankomende serie The Rings of Power, bereidt Netflix een afscheid voor. Jawel, dit is je laatste kans op The Lord of the Rings-trilogie.

Naast de productie van eigen content koopt Netflix nog altijd titels aan. De licenties zijn alleen van beperkte duur, dus is het een komen en gaan van klassiekers, grote blockbusters en andere films en series.

Laatste kans: deze films verdwijnen van Netflix

Als je op Netflix aan het zoeken bent naar films en series, krijg je veel lijstjes te zien, maar een duidelijk overzicht van de content die verdwijnt, vind je niet. Daarom helpen wij je iedere week een handje. Nu is het extra opletten voor fantasyliefhebbers: het is je laatste kans op alle The Lord of The Rings-films.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

Van de idyllische gouw van de Hobbits naar de rokende afgronden van Mordor: Frodo Baggins begeeft zich op zijn epische zoektocht om de ring van Sauron te vernietigen.

Tot en met 9 maart te zien op Netflix.

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

Terwijl Frodo en Sam hun leven aan Gollem toevertrouwen als ze de weg naar Mordor willen vervolgen, rukt Sarumans leger op. De oorlog om de Ring is begonnen.

Tot en met 9 maart te zien op Netflix.

The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)

Het laatste slopende gevecht om Midden-aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollem, zetten hun missie voort om de Ring door Mount Doom te laten vernietigen. Volgende week is het je laatste kans.

Tot en met 9 maart te zien op Netflix.

Lees in dit artikel welke films en series er juist allemaal op Netflix bijkomen in maart 2022.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.