Redactie
Redactie Formule 1 29 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Laatste kans om kaarten te winnen voor de Formule 1 in Zandvoort

Na de overmacht van Max Verstappen op Spa Francorchamps wil je natuurlijk helemaal bij de Grand Prix Formule 1 van Nederland 2022 zijn. Achter het net gevist? Vandaag is je laatste kans om kaarten te winnen voor Zandvoort via hoofdsponsor Heineken. Just saying.

Het Nederlandse biermerk is net als vorig jaar hoofdsponsor. Later in deze week gaan we in gesprek met de kunstenaar die de speciale Heineken-trofee heeft ontworpen, we interviewen Jan Lammers op het circuit en zondag zijn we bij de race. Maar daar zien we jou ook graag, dus wees er nog snel even bij.

Kaarten winnen voor de Formule 1 in Zandvoort

Geen ingewikkelde slagzin of puzzel, gewoon een winactie waarmee iedereen evenveel kans maakt. Heineken geeft 4 x 2 kaarten weg voor zaterdag (kwalificatie) en 4 x 2 kaarten voor zondag (race). Het enige wat je hoeft te doen is HIER je gegevens invullen.

Riding is Also Driving

Heineken zet rond de Formule 1 in Zandvoort groot in op alcoholvrij 0,0 bier. Er moet volgens het Nederlandse merk altijd en overal keuze zijn tussen een biertje met of zonder alcohol. Een van de gezichten in de commercials die daarop aansluiten is McLaren-courer Daniel Ricciardo, voormalig teamgenoot van Max Verstappen. De nieuwste video heet Riding Is Still Driving, waarmee Heineken wil zeggen dat je op een elektrische fiets of step net zo goed een verkeersdeelnemer bent als in de auto.

Eerder verschenen de onderstaande reclames van Heineken met Daniel Ricciardo al. Goed opletten: ook de huidige teamgenoot van Max Verstappen, Sergio Perez, is te spotten in een van de spotjes.

Sneakers van Heineken

Wil je in stijl naar de Formule 1 in Zandvoort? Check dan deze nieuwe sneakers van Heineken. En lukt het je niet om kaarten te winnen of alsnog te kopen, ontdek dan waar je de Grand Prix in Nederland gratis kijkt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.