Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 17 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

‘Ik wist niet dat mijn vriendin een orgasme bezorgen zo makkelijk was’

Zijn nieuwe vriendin is een prachtige vrouw en Jeremy (34) kan niet van haar afblijven. Het enige minpuntje was tot voor kort dat zij geen orgasme kreeg tijdens de seks. “En dat zorgde er voor mij voor dat ik toch altijd een onbevredigend gevoel had, ook al zei ze dat ze volop van de vrijpartijen genoot.”

Het was liefde op het eerste gezicht toen Jeremy zijn Elisa op het hockeyveld zag. “Ze was bloedfanatiek en dat vind ik aantrekkelijk aan een vrouw. Als je ergens mee bezig bent, er dan echt volledig voor gaan. Daar houd ik van. Na afloop van haar wedstrijd sprak ik haar aan, want ik had haar nog niet eerder gezien en de meeste vrouwen van de club ken ik wel.”

Elisa bleek een nieuwe aanwinst van de hockeyclub en besloot dat Jeremy haar wel een drankje mocht aanbieden in de kantine. Dat is inmiddels ruim vier maanden geleden en het stel is dikke mik. “Een beetje klef eerlijk gezegd”, lacht Jeremy. “We hebben moeite om van elkaar af te blijven.”

Op zoek naar een orgasme

De seks is dan ook passievol en Jeremy genoot iedere keer met volle teugen. Maar toch zat hem iets dwars. “Ik vond het iedere keer weer hemels om met Elisa te vrijen en ik zag echt wel dat zij ook genoot. Maar ze kreeg geen orgasme, wat ik ook probeerde. Gelukkig konden we er gewoon eerlijk over praten en deed ze ook niet alsof ze wel klaarkwam. Want dat zou ik nóg erger vinden. Ze zei altijd dat ze niet per se een orgasme nodig had om te genieten van seks.”

Ondanks de geruststellende woorden van Elisa zat het Jeremy niet lekker. Over seks praten was geen enkel probleem tussen de twee en dankzij die gesprekken ontdekte Jeremy dat zijn vriendin er zeker voor open zou staan om seksspeeltjes te gebruiken. Online ging hij op zoek naar een speeltje waarmee hij zijn vriendin wilde verrassen. “Nee, ik vind het zeker geen teken van zwakte om een speeltje erbij te pakken. Sterker nog; ik vind het juist opwindend. Ik ben blij dat we open zijn tegen elkaar, want door te praten over wat we lekker vinden, durfde ik het nu aan om zo’n speeltje te kopen.”

Orgasme
EasyToys

Tijd om klaar te komen

Jeremy vond de Roze Pro 2 Satisfyer van EasyToys, een luchtdrukvibrator. “Ik had ‘m onder het bed verstopt en toen we op een zaterdagavond met elkaar naar bed gingen, pakte ik ineens die Satisfyer. Heel apart, maar ik weet nog exact hoe laat het was, want op het moment dat ik ‘m pakte, keek ik automatisch op de wekker: 23:44 uur. Alleen al van het idee dat zij misschien nu een orgasme zou krijgen, wond mij ontzettend op.”

Super opwindend

Het bleek een tijdstip waarop de seks van Jeremy en Elisa voorgoed zou veranderen. “Ze keek even verbaasd op toen ze het speeltje zag en was heel eventjes een beetje onwennig. Ik stelde haar gerust en fluisterde dat ik het super opwindend zou vinden als ze zichzelf zou laten gaan. Nou, dat was raak hoor! Het duurde eigenlijk helemaal niet lang voordat Elisa flink kreunend klaarkwam. Echt bizar eigenlijk hoe snel dat ging.” En dan schaterend: “Dat was mij in uren niet gelukt. Ik wist niet dat het zo makkelijk kon zijn om mijn vriendin een orgasme te bezorgen.”

Het beeld van zijn kreunende en volop genietende vriendin, deed Jeremy zowat ontploffen van opwinding. “Nee, ik had voor mezelf geen speeltje nodig hoor”, lacht hij. “Sinds die nacht maakt de satisfyer standaard onderdeel uit van onze vrijpartijen.”

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.