Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Halle Berry bewijst met beach shoot dat de tijd geen vat op haar heeft

Je kunt niet vluchten voor de tijd. Tenzij je Halle Berry heet blijkbaar. De 55-jarige actrice lijkt maar niet ouder te worden. Ze pakt de meest uitdagende rollen nog steeds met beide handen aan en oogt nog net zo fit als toen ze een Bond Girl was. Niet alleen op het grote scherm, maar ook op Instagram.

Halle Berry deelt met grote regelmaat een foto op Instagram, en blijft verbazen. De tijd lijkt geen vat op haar te hebben. Ze is topfit en werkt daar ook hard voor. Sporten is een belangrijk onderdeel van haar leven. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen.

Halle Berry is fitter dan ooit

Naast acteren, maakt ze regelmatig en op verschillende manieren tijd vrij om andere te helpen fit te worden. Zo doet ze samen met Peter Lee Thomas (personal trainer van de sterren) FitnessFriday. Dit is een initiatief om mensen meer plezier te laten halen uit sporten en om tips te geven. Binnenkort gaat ze hier weer mee aan de slag, en dat moet dus gepromoot worden.

Dit doen Halle Berry en Peter Lee Thomas door te laten zien wat sporten je kan opleveren, namelijk een zeer strak lichaam. Ze deden een photoshoot op het strand en het resultaat daarvan staat op haar Instagram-pagina. Met een brede lach op haar gezicht bewijst ze opnieuw dat leeftijd echt alleen maar een nummertje is.

Tegenvallers en ambities

Helaas voor Halle Berry gaat niet alles voor de wind. Haar laatste film was namelijk bepaald geen succes. Ondanks een enorm budget werd Moonfall niet het succes waarop gehoopt werd. Vooral het openingsweekend liep uit op een drama.

Halle Berry spot met alle natuurwetten als fitgirl 2.0

Gelukkig laat Halle Berry zich niet uit het veld slaan. De actrice heeft dit jaar weer twee films op de planning staan. Daarnaast heeft ze laten weten dat ze aast op revanche. In een interview vertelde Halle Berry namelijk dat ze open staat voor niet één, maar twee superhelden rollen. Welke dat zijn, lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.