Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 14 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Keert Halle Berry terug in het Marvel én DC Comics-Universum?

Halle Berry is 55 jaar oud, en heeft nog altijd de looks van een dertiger. Precies de levensperiode waarin ze voor het eerst te zien was als Catwoman in het DC Universum en als Storm in het Marvel Universum.

Goed nieuws voor haar fans: ze staat naar eigen zeggen open voor een comeback van beide rollen.

Halle Berry terug als Catwoman?

Oké, Halle Berry kreeg een Razzie voor haar rol als Catwoman in de gelijknamige film. Toch is ze onze favoriete actrice in deze rol, en er zijn haar nogal wat dames voorgegaan en opgevolgd.

halle berry, catwoman, sexy, zoe kravitz
(Afbeelding: Warner Bros. Pictures)
halle berry, catwoman, sexy, zoe kravitz
(Afbeelding: Warner Bros. Pictures)
halle berry, catwoman, sexy, zoe kravitz
(Afbeelding: Warner Bros. Pictures)

Juist die Razzie, die Halle Berry hoogstpersoonlijk in ontvangst nam, is een reden dat ze openstaat voor een comeback als de superschurk dan wel superheld. Revanche, maar dan als regisseur (en misschien ook wel als acteur). “Ik wil graag de nieuwe Catwoman regisseren. Als ik dat zou mogen doen, met de kennis en ervaring die ik nu heb, wordt het een heel ander verhaal”, zegt de actrice in een interview met YouTube-kanaal Jake’s Takes. “Dan wil ik dat ze de wereld redt, zoals de mannelijke superhelden dat ook altijd doen. Ook zou ik de film inclusief maken, voor mannen, vrouwen en alles daartussenin.”

Comeback als Storm in het Marvel Universum?

Persoonlijk zouden we het een nog beter idee vinden dat Halle Berry een comeback maakt als Storm (Ororo Munroe). Dat zou betekenen dat Marvel weer teruggrijpt naar X-Men. Ook voor deze rol draagt de actrice een leren pak en beschikt ze over superkrachten.

storm, halle berry, comeback, marvel
(Afbeelding: Marvel) (Afbeelding: Marvel)
x-men-storm-halle-berry, 1
(Afbeelding: Marvel)
x-men-storm-halle-berry
(Afbeelding: Marvel)

Voor het laatste kroop Halle Berry in de rol van Storm voor X-Men: Days of Future Past, de Marvel-film die in 2014 uitkwam. Of er een vervolg komt is niet duidelijk, maar als het aan de actrice ligt wel. “Ik absoluut terugkeren in die rol, het is een geliefd personage. Ik vond het geweldig om Storm te spelen, en mensen zijn dol op haar. Als we een versie of verhaallijn vinden die logisch zou zijn, zeg ik ja”, aldus de actrice in een interview met Vanity Fair.

Fingers crossed!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.