Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 8 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Manners geeft gratis New Balance 550-sneakers weg

Nike heeft Air Max Day, New Balalance heeft Grey Day. Die laatste dag komt eraan in mei, en wij hebben het genoegen om alvast een paar New Balance 550-sneakers weg te geven. Scrol direct naar beneden als je wil weten hoe je kans maakt op de stappers.

Grey Day is de jaarlijkse dag waarop New Balance een ode brengt aan zijn klassieke en bekende grijze colorway. Dit jaar doet het Amerikaanse sportmerk dat met vier nieuwe sneakers, waarover je op de dag zelf meer leest op Manners. Een nieuweling in de collectie is deze grijs-witte 550 met donkerblauw logo, waarvan we één paar gratis weggeven.

New Balance 550

Eind jaren 80 is de New Balance 550 ontworpen als basketbalschoen en sedertdien is het model nauwelijks veranderd. Ze worden tegenwoordig alleen niet meer op het basketbalveld gedragen, maar domineren het straatbeeld als sneakers.

gratis new balance 550 sneakers winnen
👟 (Afbeelding: New Balance)

Vooral in de afgelopen twee jaar is de New Balance 550 mateloos populair geworden. Voorheen was er vooral een run op sneakers in de stijl van Steve Jobs, nu zie je de voormalige basketbalschoenen minstens evenveel om je heen. Niet voor niets heeft het stijlvolle modelabel Aimé Leon Dore er zijn naam en eigen details aan gegeven in een collab.

Maak kans op gratis sneakers

Telepathisch voelen we je denken ‘genoeg geluld, hoe maak ik kans op die gratis sneakers’? Welnu, dat is niet heel ingewikkeld. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief (waarin we wekelijks sneakers met korting tippen) om extra kans te maken. En reageer via onze Instagram-pagina middels een persoonlijk bericht (DM). Reageren moet voor 10 mei. Op 12 mei maken we de winnaar van de gratis New Balance 550 bekend.

gratis new balance 550 sneakers winnen
👟 (Afbeelding: New Balance)

Mocht je naast de gratis sneakers van New Balance grijpen, check dan ook eens de outlet van het merk. Daarin vind je premium modellen met korting. Bekijk ook de nieuwe colorway van de 990v6.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.