Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 9 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Formule 1 gratis te kijken op YouTube met Nederlands commentaar

Eerder schreven we al hoe je via verschillende streams gratis de Formule 1 kunt volgen. Maar het kan nu veel makkelijker. Juist, via het officiële F1-kanaal op YouTube en met Nederlands commentaar.

Komend weekend staat de GP van Eifel 2020 op het programma en ‘as we speak’ is de vrije training al begonnen. Max Verstappen neemt het op tegen zijn concurrenten op de Nürburgring. Dit legendarische circuit staat bekend als de ‘Groene Hel’ en is terug van weggeweest in de hoogste raceklasse.

Gratis Formule 1 kijken via YouTube

De omstandigheden tijdens de eerste vrije training waren zo belabberd, dat deze werd afgelast. Aan het gratis kijken op YouTube op had je dus nog niet zo heel veel.

formule 1, gratis kijken, gp van eifel 2020, youtube, f1, nurburgring, live, max verstappen

Maar wees gerust, je kunt het hele weekend terecht op YouTube om gratis de Formule 1 te volgen. Ideaal voor mensen die geen Ziggo hebben. Zaterdag vindt de derde vrije training en de kwalificatie plaats en zondag volgt de race. De voorbeschouwing begint om 13.00 uur, hieronder zie je de overige tijden.

 • Vrijdag 9 oktober
  11:00 – 12:30 | 1e Vrije training
  15:00 – 16:30 | 2e Vrije training
 • Zaterdag 10 oktober
  12:00 – 13:00 | 3e Vrije training
  15:00 – 16:00 | Kwalificatie
 • Zondag 11 oktober
  14:10 – 16:10 | Race

Debuut voor Max Verstappen op Nürburgring

Of er komend weekend extra reden is om gratis te kijken naar de Formule 1? Zeker. Het is voor Max Verstappen de eerste keer dat hij in de hoogste raceklasse op de Nürburgring mag uitkomen. Er wordt zondag bovendien regen verwacht en dat de Nederlandse coureur lekker gaat op Duitse regen, weten we sinds vorig jaar.

Max Verstappen won de GP van Duitsland op Hockenheim in 2019 na een bizarre race, ondanks een spin door verkeerde banden. Bekijk de samenvatting hierboven.

De beste F1-streams

Voorlopig is het gratis kijken via YouTube eenmalig. Check dit artikel voor de beste streams om de Formule 1 tijdens de rest van het seizoen te volgen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.