Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

FHM500 2023 van start: wie volgt Abbey Hoes op?

Dames en heren, u kunt weer stemmen op de FHM500. Wie volgt in 2023 Abbey Hoes op als de mooiste vrouw van Nederland?

Nog niet zo lang geleden stemde Nederland tijdens de provinciale verkiezingen massaal op de BBB. Nu volgt de op een na belangrijkste verkiezing van 2023. Wordt het Yolanthe, Abbey Hoes, Romeé Strijd, Jutta Leerdam of gaat ook hier Caroline van der Plas er met de overwinning vandoor?

Stemmen op de FHM500 van 2023

Feit is dat de online stembussen geopend zijn. Er is weer nieuw Nederlands talent toegevoegd, maar uiteraard ontbreken de usual suspects ook niet. Bekijk het overzicht, met alle dames op een rij.

Stemmen op de FHM500 van 2023 kan tot en met 1 mei. En omcirkel 1 juni direct maar in je agenda. Dan worden de vijfhonderd mooiste vrouwen van Nederland en de absolute nummer één bekendgemaakt.

Mooiste vrouwen van Nederland door de jaren heen

Om vast een beetje in de stemming te komen, blikken we terug op de mooiste Nederlandse vrouwen en FHM500-winnaressen van de afgelopen jaren.

Abbey Hoes (2022)

Abbey Hoes was de nummer 1 in de van 2022. “Mijn reactie toen ik jaren geleden voor het eerst kennismaakte met de FHM500? ‘Wat is dit nou weer voor enorme vleeskeuring!’ Maar ik kwam erachter dat mijn eerste indruk was gebaseerd op mijn eenzijdige, feministische blik. Vrouwen die in de lijst staan kunnen zich echt empowered voelen, daarnaast is het bedoeld als compliment richting al die vrouwen”, zei ze in een reactie. Lees en bekijk meer.

abbey hoes, fhm500
🔥 (Afbeelding: Isabelle Bucx / FHM)

Monica Geuze (2021)

In 2021 fleurde Monica Geuze de boel op tijdens de saaie corona-periode. Ze werd gekroond als winnaar in de FHM500, en daar viel destijds weinig tegenin te brengen, getuige deze fotoshoot.

Monica Geuze FHM500 mooiste vrouw van 2021
🔥 (Afbeelding: FHM / Jasper Rens van Es

Sylvana IJsselmuiden (2020)

In 2020 ging onze collega Sylvana IJsselmuiden – werkzaam onder hetzelfde dak, namelijk voor Dumpert – er met de overwinning vandoor. “Wat Tatjana Simic en Katja Schuurman vroeger waren, is Sylvana voor deze generatie. Ze is down to earth en one of the guys. Dat is in mijn ogen de reden waarom ze is uitgegroeid tot een van de populairste vrouwen van Nederland, zei hoofdredacteur Chris Riemens destijds. Lees en bekijk meer.

Sylvana FHM Nanda Hagenaars
🔥 (Afbeelding: FHM / Nanda Hagenaars)

Yolanthe Cabau (2020)

In datzelfde jaar werd Yolanthe Cabau in de FHM500 verkozen tot mooiste Nederlandse vrouw van de eeuw. Spreek dat na deze fotoshoot maar eens tegen.

fhm-kalender 2022, yolanthe, mooiste nederlandse vrouw, eeuw, fhm 500, fotos
🔥 (Afbeelding: Martika de Sanders / FHM)

Jutta Leerdam (2019)

Jutta Leerdam werd in 2019 gekroond tot de mooiste sportvrouw van Nederland. Wij voorspellen dat de schaatsheldin als absolute winnaar uit de bus komt in de FHM500 van 2023. Maar dat is slechts een gevoel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.