Felix Decavel
Felix Decavel Gadgets 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Action terug op refurbished markt met laptop van A-merk

Peperdure producten van Apple nemen een flinke hap uit het budget. Maar er bestaan nog gebruiksvriendelijke en betaalbare computers waar je zowel zakelijk, privé als voor school de vruchten van kan plukken. Deze spotgoedkope laptop van HP bij de Action bijvoorbeeld. Een paar maanden geleden was deze jongen in no-time uitverkocht, maar hij is opnieuw.

De discount-winkelketen stunt wel vaker met absurde prijzen. Check deze thuisgym die je voor een prikkie samenstelt. Of wat dacht je van een smartwatch? In ieder geval loont het vaker wel dan niet de moeite om een blik te werpen op het aanbod van de Action alvorens je een dure aankoop verricht. ie weet, vind je een verborgen pareltje zoals een laptop van een topmerk met een absolute spotprijs.

Goedkope laptop bij de Action voor stuntprijs

De EliteBook 740 G2 van topmerk Hewlett-Packard (HP) is niet alleen een razendsnelle en krachtige computer. Gezien het prijskaartje en de beperkte voorraad zal de goedkope laptop ook vliegensvlug over de toonbank scheuren. Figuurlijk weliswaar, want hij is alleen te koop via de webshop.

De HP EliteBook die je bij de Action koopt is ‘refurbished’, een bekende term voor producten die na gebruik gecontroleerd en gerepareerd worden, waarna ze opnieuw de verkoop in gaan. Maar verwar het zeker niet met ‘tweedehands’, waarbij je alsnog voor onaangename verrassingen kunt komen te staan. Eigenlijk zijn de spotgoedkope laptops van de Action zo goed als nieuw. Bovendien krijg je er een garantie op van één jaar, even lang als wanneer je een spiksplinternieuwe Macbook koopt.

Refurbished HP EliteBook 720 G2 kopen

Verder hoeft de HP EliteBook 740 G2 zeker niet onder te doen voor de Apple Macbook uit 2019 wat betreft rekenkracht en snelheid. Met een SSD harde schijf van 256 GB, een Intel Core i5 processor en 8 GB aan RAM-geheugen, behoort de computer tot het neusje van de zalm onder de goedkope laptops. Het Full HD-scherm van 14 inch en een resolutie van 1920 x 1080 pixels is ook prima, al zal je film of dit soort details beter spotten op een Macbook.

Vanaf 24 januari koop je de HP EliteBook 740 G2-laptop via de webshop van de Action voor slechts 349 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.