Felix Decavel
Felix Decavel Tech 14 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Hier is een spotgoedkoop alternatief voor de Apple Watch

De Apple Watch is een fantastisch staaltje technologie, maar valt vaak nét buiten de prijscategorie van Sinterklaas. Op zoek naar betaalbare alternatieven? Action heeft onlangs een geweldige smartwatch in de online-etalage geplaatst. En zoals gebruikelijk, voor een prikkie.

Uiteraard moet je geen al te gekke dingen verwachten van de Denver smartwatch. Het betaalbare alternatief van Action voor de Apple Watch werd dan ook niet door een heel leger aan designers en developers in elkaar gestoken. Toch heeft het slimme horloge van de Nederlandse winkel meer dan genoeg features om je tot Kerst zoet te houden. En dat voor een spotprijs van minder dan 20 euro.

Smartwatch bij Action met 15 functies

Zoals je ziet heeft de Denver Smartwatch van Action meer dan 15 functies. Het multifunctionele horloge houdt zowel je sportieve als je sociale activiteiten bij en uiteraard kun je er de tijd op lezen. Maar net als een Apple Watch heeft het slimme horloge ook een ingebouwde hartslagmeter en bloeddrukmeter en houdt het keurig bij wat het zuurstofgehalte in je bloed is. Bovendien lees je ook al je berichten en notificaties in een oogopslag.

Al deze informatie overzichtelijk bekijken? Via bluetooth kun je de smartwatch van Action verbinden met de gratis Levon Health-app. Daarop check je aan hoeveel kilometers je al zit tijdens je dagelijkse rondje hardlopen. Verder zie je dan ook meteen hoeveel calorieën er al verbrand zijn. En hoef je je geen zorgen te maken over zweet of regen. Het slimme horloge is namelijk stof- en waterbestendig dus kun je ook een frisse duik nemen in de ochtend en in de namiddag je mountainbike uit de garage halen.

Het Apple Watch-alternatief kost 19,95 euro

Als je dan toch uiteindelijk bekaf onder de lakens kruipt, houdt het alternatief voor de Apple Watch de gegevens bij van je slaappatroon. Op die manier heb je een duidelijk idee van de nachtrust die je iedere dag al dan niet voldoende krijgt.

apple watch, smartwatch, slim horloge, denver, action
(Afbeelding: Action)

Via deze link raadpleeg je alle informatie over de Denver Smartwatch van Action. Let wel: het slimme horloge is alleen online te koop, dus struin niet nodeloos alle winkels af. Op dit moment haal je de Apple Watch-concurrent voor slechts 19,95 euro in huis. Nog net op tijd voor Sinterklaas, en voor een prijs waar je bij Apple nog geen horlogebandje koopt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.