Na Super Bowl trailer Fast and Furious 9 hoef je geen ticket meer te kopen

Universal Pictures heeft met de Fast and Furious films een franchise in handen die alsmaar lucratiever lijkt te worden. Naar verluidt wil de studio een soort Marvel Cinematic Universe van de filmreeks maken. Maar eerst: Fast and Furious 9!

Fast and Furious 9

De Fast and Furious films lijken in vrijwel geen enkel opzicht meer op de eerste delen, waarmee het allemaal begon. De vrij simpele straatraces zijn uitgegroeid tot internationale spektakelstukken vol explosies, vliegende auto’s en andere ongeloofwaardige stunts. Maar het ziet er allemaal wel fantastisch uit!

De eerste trailer voor Fast and Furious 9 serveert je opnieuw een lading over-de-top actie. Dit keer is Justin Lin weer terug als regisseur, de man achter Tokyo Drift en de drie Fast and Furious delen die daarop volgden.

Complete film verklapt

In het nieuwste deel komen Dom en zijn crew tegenover een professionele dief, huurmoordenaar en autocoureur te staan. Klein detail: hij blijkt het jongere broertje van Dom te zijn, gespeeld door John Cena. Als je dacht dat dat al een spoiler was, dan heb je de trailer nog niet gezien: vrijwel de complete film lijkt samen te worden gevat.

Dat is überhaupt jammer genoeg al een trend in Hollywood, maar deze trailer spant de kroon. Ach, voor het verhaal hoef je in ieder geval geen ticket meer te kopen. Tegen de tijd dat de film van nog meer trailers is voorzien, krijgen we vast ook al te horen hoe Han uit de dood is opgestaan.

Fast and Furious 9 komt eind mei in de bioscoop. Het vervolg, Fast and Furious 10, staat al op de planning voor 2021. Universal heeft duidelijk goed naar Marvel gekeken…

Reageer op artikel:
Na Super Bowl trailer Fast and Furious 9 hoef je geen ticket meer te kopen
Sluiten