Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 15 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws voor fans van Netflix-serie ‘Fargo’

Voor fans van Fargo zal het een ware beproeving worden. Het lang verwachte vierde seizoen zal niet eerder dan in 2020 worden uitgezonden. Het hing en al een tijdje twijfels in de lucht met betrekking tot de komst van het vierde seizoen, maar toch waren de meeste fans hoopvol. Helaas, de opnames zullen op z’n vroegst pas in 2019 plaatsvinden. 

Ook al had de bedenker van Fargo, Noah Hawleyal door laten schemeren dat men geduld moest hebben, nu heeft ook de uitvoerend producent Warren Littlefield een dergelijk scenario bevestigd. De eerste opnames van Fargo zullen pas in de herfst van 2019 starten. Daarmee rijst direct de vraag wanneer Netflix de serie hier zal gaan uitzenden. Met de nu bekende gegevens houden we rekening met een eerste uitzending rond april 2020, maar dat is uiteraard onder voorbehoud.

Perfectionist

Van Noah is het bekend dat hij een perfectionist is. Na het einde van het derde seizoen werd er al gespeculeerd over een mogelijk einde aan Fargo. Noah zou immers enkel zijn medewerking kunnen verlenen als hij een heel goed idee heeft voor een vierde seizoen. Dat er nu dus wordt gesproken over het maken van opnames, geeft al aan dat het idee goed genoeg is. Over de reden waarom precies in het najaar de opnames plaatsvinden, is veel te doen. Het blijft echter giswerk, maar het is uiteraard niet uitgesloten dat dit te maken heeft met de locatie en de setting die Noah in gedachten heeft.

Fargo op Netflix

De eerste drie seizoen van Fargo kun je via Netflix bekijken. We zijn jaloers op eenieder die de serie nog niet heeft gezien, want dan kun je nog vers genieten van alle pracht. Benieuwd naar al het Netflix-nieuws? Check hier onze uitgebreide dossier. Of geniet nog even van de alom bejubelde lift-scene uit het eerste seizoen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.