Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Voetbal 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

United-fans laten zich van slechtste kant zien met eerste Ten Hag-liedje

Terwijl Erik ten Hag met man en macht probeert om de kampioensschaal binnen te halen, zijn de supporters van Manchester United al druk bezig met de komst van hun nieuwe manager. Geheel in lijn met de Engelse voetbaltraditie hoort daar ook een eigen lied bij. De eerste poging is inmiddels opgedoken, en het kan alleen maar beter worden.

Engelse voetbalsupporters komen niet vaak positief in het nieuws. Als dit wel het geval is, dan heeft dat vaak met een nieuw liedje te maken. Hun creativiteit lijkt eindeloos en sommige creaties zijn bijna nationaal erfgoed. Zo kennen we allemaal nog wel de muzikale ode aan Will Grigg. De Britse DJ Kenno werd opeens wereldberoemd met zijn ode aan de spits van Noord-Ierland.

Manchester United-fans halen geen hoog niveau

Helaas halen niet alle door fans bedachte liedjes dit niveau. Zo blijkt nu opnieuw. Een aantal enthousiaste fans van Manchester United hebben een lied bedacht om hun nieuwe manager Erik ten Hag te verwelkomen. Een heel warm welkom is het niet, want het liedje is van een bedroevend laag niveau.

Het enige wat goed is aan het nummer, is dat je hem gemakkelijk kan meezingen. De tekst komt namelijk niet verder dan: “”One Hag, two Hag, three Hag, four Hag, five Hag, six Hag, seven Hag, eight Hag, nine Hag, ten Hag!” Vervolgens is het een kwestie van Ten Hag blijven roepen. Tja, de originaliteitsprijs ga je er niet mee winnen.

Het exorbitante salaris van Erik ten Hag

De muziek is tot nu toe dus nog geen reden voor Ten Hag om uit te kijken naar zijn nieuwe job bij Manchester United. Gelukkig is zijn salaris dat wel. De Twentse trainer mocht bij Ajax al niet klagen over het salaris, maar in Engeland gaat de kassa pas echt rinkelen. Hoe absurd veel hij gaat verdienen, lees je hier.

Studio Voetbal brengt heerlijke ode aan meest Haagse Hagenees ooit

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.