Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 17 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit seksspeeltje dicht de orgasmekloof en streelt het mannelijk ego

Voor veel mannen is het ondenkbaar: seks zonder hoogtepunt. Voor veel vrouwen is het – helaas – de normaalste zaak van de wereld. De orgasmekloof tussen man en vrouw is enorm. Maar let op, daar gaan we iets aan doen.

De seks met penetratie werkt voor mannen over het algemeen prima. Zo’n 90% komt daarbij klaar. Voor vrouwen zit dat toch echt anders: slechts ongeveer 30% krijgt een orgasme als er op die manier wordt gevreeën. En laten we eerlijk zijn, ook voor mannen voelt dat toch niet helemaal ok. Toch een klein deukje in het ego.

Orgasmekloof al jaren een probleem

Om het mannelijk ego alsnog te strelen (of van de seks af te willen zijn), faket 55% van de vrouwen weleens een orgasme. Maar ja, zeg nou zelf; dat is natuurlijk zeker niet wat je wil.

De orgasmekloof tussen mannen en vrouwen is al jaren een onderwerp waar zelfs wetenschappers zich over hebben gebogen. Wat een belangrijke rol speelt, is een gebrek aan kennis. En dan vooral bij de mannen! Het stimuleren van de clitoris is voor de meeste vrouwen belangrijk om tot een hoogtepunt te komen, maar helaas zijn veel mannen daar niet zo bedreven in. Als ze al weten waar -ie zit.

Dit is de oplossing

Genoeg over het ‘probleem’, over naar de oplossing. Want die is er wel degelijk. Ten eerste is het belangrijk om eerlijk en open met elkaar te praten over seks en wat je prettig vindt. Maak dingen bespreekbaar en leer van elkaar. Daarnaast kan het goed en opwindend zijn om er een seksspeeltje bij te halen. Speeltjes kunnen je seksleven een enorme boost geven en een pareltje is toch wel de Satisfyer Pro 2 van EasyToys. Deze stimuleert de clitoris op de juiste manier en dat levert over het algemeen een daverend hoogtepunt op. Als er meer seksspeeltjes worden gebruikt, kan de orgasmekloof dan ook in snel tempo een flink stuk kleiner worden.

Orgasmekloof
EasyToys

We kunnen rustig stellen dat de clitoris een echte zenuwenpees is. Er zitten namelijk maar liefst 8000 zenuwuiteinden in dit magische gebied. Die op de juiste manier stimuleren is een hele kunst die je dus beter aan de ware pro kunt overlaten. En dat is de roze Satisfyer Pro 2.

Einde aan de orgasmekloof

Dit is een vibrator die de clitoris stimuleert en inmiddels miljoenen vrouwen een orgasme heeft bezorgd. Dit orgasme wordt veroorzaakt door een drukgolfstimulatie. Er zijn elf programma’s beschikbaar en hij is fluisterstil en waterdicht, waardoor je ‘m overal kunt gebruiken. Een spannend cadeau voor je vrouw of vriendin, maar natuurlijk ook voor jezelf.

Als je de luchtdrukvibrator standaard onderdeel maakt van je seksleven, maak je gelijk een einde aan de orgasmekloof. In ieder geval aan die tussen jou en je partner.

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.