Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 5 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Disney+ Day 2022: nieuwe films, series en een Star Wars-verrassing

Disney+ Day 2022 komt eraan. Op 8 september verschijnen er een paar nieuwe films, series en specials. En jawel, de terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi wordt nog maar eens gevierd met een special.

Het is nog maar een jonge traditie, maar bij Disney+ Day weet je nu al dat je veel goede content kunt verwachten. Zo verschenen vorig jaar onder meer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en verschillende specials rond Marvel en Star Wars op de streamingdienst tijdens deze jaarlijkse dag.

Nieuwe films en series tijdens Disney+ Day 2022

In 2022 ook weer een Star Wars-special, ditmaal over Obi-Wan Kenobi. Daarnaast beleven een paar heerlijke blockbusters hun streaminpremière. Een overzicht.

Hierboven zie je alle te verschijnen titels op 8 september 2022. We lichten een paar uit.

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return is heerlijk kijkvoer voor Star Wars-fans. Het is een minidocumentaire over de terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi. Op seizoen 2 moet je nog even langer wachten dan Disney+ Day 2022.

Thor: Love and Thunder

De meningen over Thor: Love and Thunder zijn verdeeld. De een vindt het een meesterwerk van Taika Waititi, de ander vindt het een flauwe slapstick-komedie. Feit is dat de Marvel-film tijdens Disney+ Day 2022 zijn première beleeft.

The Simpsons – Welcome To The Club

welcome-to-the-simpons-disney-plus-day-8-september-2022
(Afbeelding: Disney+)

Lisa Simpson is vastbesloten om prinses te worden en is verrast als ze ontdekt dat slecht zijn misschien leuker is. Gewoon kijken, alles rond The Simpsons is goed.

Growing Up

Growing Up, gemaakt door Brie Larson (Captain Marvel) en Culture House, is een originele docu-serie die de uitdagingen, overwinningen en complexiteit van het opgroeien laat zien aan de hand van tien meeslepende verhalen. De serie combineert allerlei vormen van filmen en één gecast individu in de leeftijd van 18 tot 22 jaar.

Pinocchio

Een live-action verfilming van Pinocchio, met Tom Hanks als Geppetto. Heerlijk zoete kost, kunnen we na het zien van de trailer concluderen.

Lees hier meer over de nieuwe content die tijdens Disney+ Day 2022 verschijnt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.