Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ Day 2021: alle films en series die op 12 november uitkomen

Disney+ Day is nog maar een jonge traditie, maar nu al een dag om naar uit te kijken. Een overzicht van de films en series die op 12 november 2021 op de streamingdienst verschijnen.

Op 12 november 2019 ging Disney+ live. De streamingdienst pakte uit met The Mandalorian en een reeks klassiekers, maar daarna was het even stil.

Disney+ Day 2021

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en weten we wat voor briljante films en series er zijn geproduceerd voor de streamingdienst, met Marvel’s WandaVision en Star Wars-serie The Mandalorian voorop. En dat is de organisatie achter de Emmy Awards niet ontgaan.

Voor Disney+ zal 12 november altijd een speciale dag blijven. De speciale dag wordt wereldwijd gevierd met speciale ervaringen voor fans, unieke content voor abonnees en dat soort dingen. Lees hier meer over de feestdag.

Films en series die op 12 november uitkomen

Maar centraal staan natuurlijk de films en series die uitkomen op Disney+ Day 2021. Zo groots als The Mandalorian in 2019 wordt het dit jaar niet, maar 12 november is wel degelijk een dag om naar uit te kijken.

Zo verschijnt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, de Marvel-film die een paar maanden geleden wereldwijd records brak in de bioscopen, tijdens Disney+ Day op de streamingdienst. Ook Jungle Cruise, met Dwayne Johnson en Emily Blunt, kun je vanaf 12 november 2021 streamen. Hetzelfde geldt voor Home Sweet Home Alone, de nieuwe Pixar-film Ciao Alberto en een nieuwe short van The Simpsons.

Dan verschijnt er nog Olaf Presents, een nieuwe serie over de sneeuwman uit Frozen, en het tweede seizoen van The World According to Jeff Goldblum.

Star Wars en Marvel

Persoonlijk kijken we vooral uit naar de Star Wars-special over Boba Fett, waarin vooruit wordt geblikt op de naderende serie The Book of Boba Fett. Ook komt er een Marvel Special Look uit op Disney+ Day 2021, waarin wordt vooruitgeblikt op al het moois wat eraan zit te komen. Duidelijk, 12 november omcirkelen we met een rode pen in onze agenda.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.