Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

FHM onthult Buurmeisje van het Jaar 2022: maak kennis met Demi Loo

De verkiezing voor FHM Buurmeisje van het Jaar zit erop, de winnaar van 2022 is onthuld. Maak kennis met Demi Loo, die de meeste stemmen kreeg van het Nederlandse publiek.

Vorig jaar blies FHM de verkiezing voor Buurmeisje van het Jaar nieuw leven in. De vervlogen traditie kreeg opnieuw gestalte, met Katie de Rooij als winnares. Bekijk hier de volledige shoot.

FHM Buurmeisje van het Jaar 2022

Maar we blijven niet hangen in het verleden, want 2022 heeft alweer een nieuwe winnares. Haar naam is Demi Loo en ze komt uit Valkenburg aan de Geul. En we gaan haar terugzien in de FHM500, die later dit jaar uitkomt.

Demi Loo kreeg tijdens de verkiezing voor FHM Buurmeisje van het Jaar 2022 welgeteld honderd stemmen meer dan Gita Mollema, die op de tweede plaats eindigde. De Limburgse heeft, getuige haar Instagram, al enige ervaring met modellenwerk. Maar het hoogtepunt staat haar nog te wachten.

Maak kennis met Demi Loo

Het kersverse Buurmeisje van het Jaar 2022 heeft namelijk een fotoshoot gewonnen met Russell Pearson in lingerie van FHM-sponsor Christine le Duc. Maar dat duurt nog even. Maak hier alvast kennis met Demi Loo, waarover Arne Jansen in 1988 al een liedje schreef.

Volg Demi Loo op Instagram. Om een beeld te krijgen van de fotografie van Russell Pearson, die naast FHM ook voor Playboy en andere magazines fotografeert, check je de Instagram-pagina van de fotograaf.

FHM500

Zoals gezegd kun je de Buurmeisje van het Jaar-fotoshoot met Demi Loo bewonderen in de FHM500, die in de lente van 2022 uitkomt. Om in de stemming te komen: check de shoots van Yolanthe Cabau, Victoria Koblenko, Monica Geuze en Sylvana IJsselmuiden die in de afgelopen twee jaar werden geschoten.

En als je dan toch aan het scrollen bent: heb ook aandacht voor de mooiste sportvrouwen van 2021, met FHM-fotoshoots van onder anderen Jutta Leerdam en Irene Schouten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.