Felix Decavel
Felix Decavel Televisie 11 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

De beste Super Bowl 2023-reclames: geen crypto, veel sterren

Vergeet de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles. Alleen al voor de rustpauze is de wedstrijd het kijken waard. Welke sterren en merken slaan dit jaar de handen ineen? Dit zijn de opvallendste reclames van de Super Bowl 2023.

Dat Rihanna zal optreden tijdens de Halftime-show wist je al, net als de komische comeback van Jesse en Walt uit Breaking Bad geen verrassing meer is.

Pak de popcorn er maar bij, dankzij deze reclames belooft het een Super Bowl van Hollywoodse proporties te worden. Wat opvalt: geen crypto, veel streamingdiesten.

De beste reclames tijdens de Superbowl 2023

Te beginnen met de recent gepensioneerde Rocky.

Paramount+

In Nederland is Paramount+ samengesmolten onder de noemer SkyShowtime. Maar aan de andere oever van de Atlantische vijver moet Sylvester Stallone de streamingdienst helpen opboksen tegen grotere vissen. Geen beter wapen dan een reclame tijdens het meest beken evenement van Amerika natuurlijk.

Netflix x General Motors

Over de streaming wars gesproken. Die dendert in deze reclame tijdens de Super Bowl onverminderd verder. Samen met Netflix, probeert Will Ferrel je ervan te overtuigen dat elektrische auto’s van General Motors veel beter zijn dan die van Twitter. Excuses, Tesla.

Uber One

Sean ‘P Diddy’ Combs zal je niet snel met eten voor de deur zien staan. Noch de andere sterren die bij de legendarische producer en rapper tijdens deze Super Bowl 2023-reclame op auditie komen.

Draft Kings

Kevin Hart, Ludacris en Tony Hawk vertellen je wie de grootste kans maakt om de Super Bowl 2023 te winnen. De Kansas City Chiefs zijn in ieder geval gekleed als winnaars.

Heineken

En Heineken kon natuurlijk niet ontbreken tijdens de Super Bowl van 2023. Het alcoholpercentage en Ant-Man symboliseren het salaris dat we gemiddeld verdienen ten opzichte van onze Nederlandse trots.

Budweiser

Dan maar een biertje drinken met Kevin Bacon. Hopelijk legt de acteur niet het loodje net voor de Super Bowl begint. Iemand spek?

Crown Royal

Misschien staat er wel op het boodschappenlijstje van Dave Grohl. En indien Crown Royal niet te vinden is in de VIP-ruimte van de Super Bowl, vindt de Foo Fighter-zanger er ongetwijfeld op deze whiskey-webshop die nu ook in Nederland neergestreken is.

Hellmann’s

Als je als mayonaisemerk John Hamm (Mad Men) en Brie Larson (Captain Marvel) samen in een koelkast weet te proppen om een ‘Ham and Brie Super Panini’ te maken, dan ben je een hele grote. Pete Davidson (The Suicide Squad) maakt het feestje compleet.

Alle commercials op een rij

Er zijn nog veel meer reclames te zien tijdens de Super Bowl 2023. Bekijk alle commercials hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.