Felix Decavel
Felix Decavel Eten & Drinken 26 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Nederland is een whisky-webshop rijker met exclusieve flessen

In een wereld met zoveel keuze op het gebied van whisky’s is er nu één platform met alle antwoorden: Malts. Het online verzamelpunt heeft de meest exclusieve Schotse whisky’s op schap en biedt zowel de echte kenner als de beginner informatie over alles wat met whisky te maken heeft. En eindelijk kunnen er ook in de Lage Landen gebruik van maken. Cheers!

Een bestelling plaatsen? Of een tripje plannen naar de heilige graal in Schotland zelf? Geen enkel probleem. Malts.com staat namelijk in direct contact met de whisky-distilleerderijen.

Malts: hét platform voor de whisky-fanaat

Op Malts.com vind je naast het aanbod van unieke Schotse malts ook op maat gemaakte reizen naar jouw favoriete distilleerderij. Wist je bijvoorbeeld dat de Talisker whisky’s afkomstig zijn van het Schotse Isle of Skye? Al bijna 200 jaar maakt de oudste nog werkende distilleerderij op het Isle of Skye integraal onderdeel uit van het leven en de geschiedenis van het eiland.

Het platform biedt daarnaast een tasting tool aan, waar je aan de hand van een aantal vragen te weten komt welke smaken jij graag in een whisky proeft. Of wil je die ene exclusieve fles een persoonlijk tintje geven? Dan kan dat door deze direct te laten graveren via de website.

beste whisky, malts.com
Een van de vele exclusieve whisky’s op Malts.com (Afbeelding: Malts.com)

“Of je nu een liefhebber bent of je net begeeft in de wondere wereld van whisky, wij willen een platform aanbieden dat mensen direct toegang geeft tot de grootste whisky-community ter wereld. Een platform waar mensen rechtstreeks distilleerderij-ervaringen kunnen opdoen en producten kunnen kopen”, aldus een van de oprichters van Malts tegen Manners. “Schotland heeft zoveel verscheidenheid in smaak als het om whisky gaat. Mensen kennen vaak maar een fractie van het aanbod. Vanuit de missie mensen echt iets unieks en exclusiefs aan te bieden, lanceren we Malts nu ook voor de Nederlandse en Belgische markt.”

Schotse whisky of toch liever Ierse?

Benieuwd naar wat Malts nog meer te bieden heeft? De website is vanaf nu hier te bezoeken. Ben je toch meer een fan de Ierse variant? Check dan deze Ierse whiskey’s die je zeker een keer moet proberen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.