Alrik de Jong
Alrik de Jong Rijk en Beroemd 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Drake gokt fors op de Super Bowl en deelt zijn ‘psychotic bets’

Alles aan Drake glimt en blingt. De Canadese zanger is een notoire geldsmijter en staat tevens bekend om zijn extreme gokgedrag, dat jaarlijks weer komt bovendrijven rond de Super Bowl. In 2023 zet hij zijn geld op de Kansas City Chiefs, en niet te zuinig ook. Zijn ‘psychotic bets’ op een rij.

Vorig jaar won Drake voor een fortuin aan Bitcoin tijdens de met crypto besmeurde editie van de Super Bowl. Gelukkig zijn we dit jaar verlost van cryptocurrency-reclames, die verbannen zijn door de organisatie van het evenement.

De ‘psychotic bets’ van Drake op Kansas City Chiefs

Dit jaar wordt de NFL-finale gespeeld tussen de Philadelphia Eagles en Kansas City Chiefs. Laatstgenoemde is de favoriet en als we Drake mogen geloven is de Super Bowl 2023 al beslist. Hij heeft 700 duizend dollar ingezet op de Chiefs, waarmee hij 1,477 miljoen dollar kan winnen. De bookmakers keren namelijk 2,11 keer de inzet uit bij winst voor dit stijlvolle team.

“Mijn psychotische weddenschappen voor de Super Bowl. Analyseer de logica achter deze weddenschappen alsjeblieft niet, er is namelijk geen logica”, zegt Drake op Instagram. Als je naar rechts swipet, zie je de andere bedragen die hij heeft ingezet. In het onderstaande kader staan ze onder elkaar.

Je hebt het goed berekend: Drake heeft 965 duizend dollar (!) ingezet op de Super Bowl 2023 met een potentiële uitbetaling van 4,532 miljoen dollar. Al kan hij dit bedrag nooit helemaal winnen, gezien hij bets zowel op Patrick Mahomes als JuJu Smith-Schuster heeft geplaatst als First Touch Down Scorer van de Kansas City Chiefs. We zullen maandag op zijn Instagram-account @champagnepapi wel weer zien wat de patser gewonnen heeft.

Rihanna en de Super Bowl Half Time Show

Wie in ieder geval niets verdient met de Super Bowl 2023, is Rihanna. Lees waarom de Halftime Show haar 0 dollar oplevert. Lees alle sportgerelateerde informatie, pure bijzaak natuurlijk, over het evenement op de website van de NFL.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.