Thomas Aalderink
Thomas Aalderink UFC 23 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Verrassende acteur wil McGregor spelen en de UFC-legende is enthousiast

Als er ooit een film over Conor McGregor komt, dan gaat de UFC-kampioen mogelijk gespeeld worden door Jared Leto. De frontman van 30 Seconds to Mars en gerenommeerd acteur liet dit onlangs weten in een interview. Een verrassende keuze, maar Conor McGregor zelf ziet het wel zitten.

Logisch is het echter niet gezien het verschil in leeftijd. Jared Leto is met zijn 50 jaar een behoorlijk stuk ouder dan de 33-jarige Conor McGregor. Dit is de acteur uiteraard zelf ook niet ontgaan. In een interview over zijn nieuwe serie WeCrashed laat hij weten dat het nu eigenlijk te laat is: “Als er een UFC-film komt, en ik was jonger geweest, dan had ik Conor McGregor gespeeld,” aldus Jared Leto.

Jared Leto wil Conor McGregor spelen

Toch houdt hij wel een slag om de arm: “Ik ben waarschijnlijk te oud om Conor McGregor te spelen, maar je weet het nooit. Misschien kunnen we iets doen met CGI.” Dat is inmiddels zeker een optie. Disney heeft met The Mandalorian en The Book of Boba Fett laten zien dat je met behulp van computers best wat jaartjes kan afsnoepen.

De goedkeuring van de voormalig UFC-kampioen heeft hij in ieder geval al binnen. Conor McGregor deelde recentelijk een artikel over de mogelijkheid dat Jared Leto hem gaat spelen. Met daarbij de tekst: “Jared Leto, I invite you to come and practice the part with me! @jaredleto.” Hij keurt Leto dus niet alleen goed, maar nodigt hem uit om met hem te komen oefenen.

Of wordt het de rol van UFC-baas?

Door dit onderonsje tussen Conor McGregor en Jared Leto begint de buzz rondom een mogelijke UFC-film nog verder te groeien. Het is echter nog maar de vraag of deze er echt gaat komen. Mocht dat het geval zijn, dan lijkt deelname van Jared Leto een zekerheidje. De acteur wordt namelijk niet alleen voor de rol van Conor McGregor genoemd. Volgens geruchten staat hij ook op het lijstje om UFC-baas Dana White te gaan spelen.

Mocht je op korte termijn willen genieten van de acteertalenten van Jared Leto, dan hebben we goed nieuws. Zo speelt hij nu samen met Anne Hathaway de hoofdrol in WeCrashed, een nieuwe serie op Apple TV+ die je nu kunt streamen. Leto liever op het witte doek zien? Dan kun moet je wachten tot 31 maart. Op die dag verschijnt Morbius en maakt Leto zijn Marvel-debuut.

Hoe eindigt hert verhaal van Conor McGregor

Wie weet is zijn volgende project wel een UFC-film, maar dan zou het wel lekker zijn als Conor McGregor een nieuwe hoofdstuk toevoegt aan zijn boeiende verhaal. Na twee keer op rij verloren te hebben van Dustin Poirier is het tijd voor een succesvolle comeback. Deze moet aankomende zomer gaan plaatsvinden, maar tegen wie? Wij zetten alle opties hier voor je op een rij.

Jake Paul wil gevecht tegen Conor McGregor en doet UFC bizar voorstel

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.